Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Dublin Veerboot Haven

  • Dublin Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Dublin vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Dublin Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Dublin Veerdiensten

Dublin Gids

Dublin Veerboot haven

De veerhaven van Dublin ligt centraal en het is maar een paar minuten naar het stadscentrum dat tevens het hart van Ierland's wegen- en treinnetwerk is. De veerhaven van Dublin is de grootste en populairste van Ierland en bestaat uit 3 terminals. Terminal 1 wordt gebruikt door Irish Ferries en Steam Packet, terminal 2 door Stena Line en terminal 3 door P&O Ferries. Het is een moderne haven en wordt jaarlijks aangedaan door 1,7 miljoen passagiers die onderweg zijn van of naar Engeland, Wales, Frankrijk en het eiland Man. Dankzij de talloze overtochten, uitgevoerd door de beste veermaatschappijen, is Dublin de ideale gateway tussen Ierland en de omringende landen.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.