Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Naxos Veerboot Haven

  • Naxos Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Naxos vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Naxos Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Naxos Veerdiensten

Naxos Gids

Naxos Gids

Naxos is een Grieks eiland, het grootste van de Cycladen eilandengroep aan de Egeïsche Zee en was het centrum van archaïsche Cycladische cultuur. Het eiland bestaat uit de twee gemeenten van Naxos en Drymalia. De grootste stad en hoofdstad van het eiland is Chora of Naxos stad. De grootste en meest vruchtbare van de Cycladen, Naxos krijgt een groot deel van haar inkomsten van de landbouw in plaats van het toerisme. De belangrijkste stad, aangeduid als 'Hora' op de kaart, maar ook als 'Naxos' of 'Naxos Stad', bevat de meeste winkels en restaurants bezocht door bezoekers. Een aantal strandgemeenschappen breiden naar het zuiden langs de kust van Hora.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.