Almeria
Nador
Veerboten naar Marokko
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Almeria naar Nador Veerboot

De Almeria Nador veerdienst verbindt Spanje met Marokko en wordt momenteel aangeboden door 4 veermaatschappijen. Trasmediterranea varen tot maximaal 1 keer per week, Naviera Armas 14 keer per week, Balearia 14 keer per week & de veerdienst van Grandi Navi Veloci vaart tot maximaal 5 keer per week.

Er is een totaal van 34 overtochten per week op de Almeria Nador route tussen Spanje en Marokko en met 4 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Almeria naar Nador?

De reistijd per veerboot van Almeria naar Nador is ongeveer 5h 52m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Almeria naar Nador?

De prijs van de ferry overtocht van Almeria naar Nador kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Almeria naar Nador is 366 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Almeria naar Nador?

Er zijn 4 populaire veerbootmaatschappijen voor Almeria naar Nador. Dit zijn
 • Trasmediterranea
 • Naviera Armas
 • Balearia
 • Grandi Navi Veloci

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Almeria naar Nador?

Boek overtochten van Almeria naar Nador via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Almeria naar Nador?

Ja, je kunt als voetpassagier van Almeria naar Nador reizen met
 • Trasmediterranea
 • Naviera Armas
 • Balearia
 • Grandi Navi Veloci

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Almeria naar Nador?

Ja, je kunt met een voertuig van Almeria naar Nador reizen met
 • Trasmediterranea
 • Naviera Armas
 • Balearia
 • Grandi Navi Veloci

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Almeria naar Nador?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • Trasmediterranea
 • Naviera Armas
 • Balearia

Wat is de afstand tussen Almeria en Nador?

De afstand van Almeria naar Nador is ongeveer 97 zeemijlen.

Almeria Nador Veerboot klantenrecensies

 • "Simpel, eenvoudig en makkelijk te vinden."

  Vriendelijke mensen. Behulpzaam en prima hut voor de overtocht. Klein en simpel.

  'Juan J Sister' travelled on Juan J Sister

  Lees meer Lees minder
 • "Snelle overtocht naar Ibiza"

  Binnen twee en half uur sta je op Ibiza met je auto. Wij hebben een paar maanden van te voren geboekt via internet. Wij betaalde 275,= voor 2 personen en een auto. Als ik het last minute had gedaan waren we 100,= meer kwijt.

  'Almudaina Dos' travelled on Almudaina Dos

  Lees meer Lees minder
 • "vertraging opgelopen"

  ik ben ontevreden over de reis van Nador- Almeria die ik heb gehad .ik ben ontevreden over de vertraging die ik heb meegemaakt.ik zou om zeven uur ochtend me de boot vertrekken,maar ik moest de hele ochtend wachten op de boot want ze hadden een vertraging van zeven uur ochtend tot drie uur middag kwam de boot pas.het was echt vermoeiende dag.dus ik ben niet tevreden hier over.hierdoor kwam ik ook niet op tijd aan in mijn bestemming

  'Almariya' travelled on Almariya

  Lees meer Lees minder
 • "Excellent care!!"

  I had to travel with my small chihauhau puppy wich didnt fit well into the dog benches on board. So they offered to have him in his own carrier bench in the office, but he got a bit seasick so they provided me a space where i could stay and taker care of my puppy, so he could make the trip safe. As a concerned puppy mommy i was very very happy with this excellent solution and the kindness we have recieved! Thank you all so much, for caring!

  'Juan J Sister' travelled on Juan J Sister

  Lees meer Lees minder

Almeria Gids

Almería is een stad in Andalusië, aan de zuidoostelijke Middellandse Zeekust van Spanje. De stad is zeer populair onder toeristen en er valt veel te beleven. La Alcazaba is bijvoorbeeld een Middeleeuws kasteel dat oorspronkelijk werd gebouwd in de tiende eeuw, maar in de zestiende eeuw werd vernield door een aardbeving. Het beschikt over grote tuinen en drie rijen van kasteelmuren. Daarnaast heeft Almería een kathedraal die lijkt op een fort, compleet met torens, kantelen en geheime paden die werden aangelegd om de kathedraal te beschermen tegen piraten. De kathedraal was oorspronkelijk een moskee, maar werd later gebruikt als Christelijke kerk. Het gebouw werd in 1522 eveneens vernietigd door een aardbeving en later herbouwd in Renaissance-stijl, waarbij een aantal verdedigingselementen behouden bleven.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Melilla, Algerije en Marokko. Daarnaast is het ook een vertrekpunt voor Middellandse Zeecruises. Bovendien is er een jachthaven waar veel plezierjachten zijn aangemeerd. De haven wordt momenteel uitgebreid met nieuwe haveninstallaties voor het vrachtverkeer.


Nador Gids

De Marokkaanse stad Nador ligt in het Rifgebergte. De haven bevindt zich aan de Bhar Amezzyan lagune. Nador is waarschijnlijk gesticht door de Berbers en werd vervolgens geregeerd door achtereenvolgens de Feniciërs, Romeinen en Arabieren. Volgens sommigen is de naam afkomstig van Has Nador, een kleine nederzetting aan de lagune. Anderen zijn ervan overtuigd dat de naam is afgeleid van het Arabische woord 'nadar' dat 'zicht' betekent. In ieder geval is Nador altijd populair geweest onder de Marokkaanse koningen, in het bijzonder bij koning Omar ibn Idriss II en koning Youssef ibn Tachfin.

Nador staat al lange tijd bekend als een smokkelplaats voor goedkope Spaanse en Chinese goederen. De smokkelactiviteit vindt, in beperkte mate, nog steeds plaats en er lijkt sprake van een concurrentiestrijd met een smokkelroute via Algerije. Veel tweedehands consumentengoederen uit Europa en en China vinden, op zowel legale als illegale wijze, hun weg naar Marokko en Afrika via Melilla en Nador.

Vanuit Nador vertrekken veerdiensten naar Almería en Motril in Spanje en Sète in Frankrijk.


Almeria naar Nador Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/04/2024 en 28/04/2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Balearia 11:30 21:30 10 uur Ma, wo, do, vr, za, zo
Naviera Armas 12:00 20:00 8 uur di, do, za
Naviera Armas 12:00 21:00 9 uur zo
Naviera Armas 13:00 21:00 8 uur wo, vr
Balearia 13:00 22:00 9 uur di
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.