Camellia Line
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Camellia Line

Camellia Line verzorgt het hele jaar door dagelijkse overtochten tussen de Japanse haven van Hakata in Fukuoka en de Zuid-Koreaanse haven van Busan.

De naam is afgeleid van de Camellia bloem, het symbool van de stad Busan, en de Camellia Sasanqua bloem, het symbool van de provincie Fukuoka.

Aan boord van het schip New Camellia vindt u een hele reeks van voorzieningen om u bezig te houden gedurende de reis tussen Japan en Zuid-Korea, zoals een restaurant, spa met zeezicht, taxfree en souvenirwinkels, games room, speelautomaten, een karaokekamer en nog veel meer. Er is aan boord ook een ruime keuze aan cabines voor alle budgetten.

Directferries.be biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Camellia Line dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Aan boord Camellia Line

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Alternatieve maatschappijen en routes

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.