Waarom kiezen voor
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 2635 routes vanuit 682 havens.

Gewaardeerd door meer dan 2.5 miljoen klanten.

We regelen meer dan 1.2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Zweden

Zweden heeft een benijdenswaardige levensstandaard onder een gemengd systeem van high - tech kapitalisme en uitgebreide sociale uitkeringen bereikt. Het land heeft een modern distributiesysteem, uitstekende interne en externe communicatie, en geschoolde arbeidskrachten.

Een militaire macht in de 17e eeuw, Zweden heeft niet deelgenomen aan een oorlog in bijna twee eeuwen. Een gewapende neutraliteit werd bewaard in beide wereldoorlogen.

Zweden is een grote, geografisch gevarieerd en vreemd genoeg weinig bekende land, en het gevoel van ruimte is een van zijn beste eigenschappen. Het verlaten van de dichtbevolkte zuiden relativamente en reizen naar gebieden met weinig mensen is niet ongewoon. De westkust havens zijn het historische havens - Göteborg, Helsingborg en Malmö, die nu verbonden zijn door brug naar Kopenhagen.

Stockholm is de hoofdstad en de hoogste attractie van het land, met een bundel van eilanden huisvesting monumentale architectuur, mooie musea en de meest actieve nachtleven en cultuur van het land.

Midden-en Noord-Zweden zijn het toeristische brochures van het land: grote delen van het bos, onuitputtelijke meren - ongeveer 96.000 - en enkele van de beste wandeling gebieden in Europa. Het zuiden is met twee treinroutes bereikbaar. De oostelijke gebied, dicht bij de Botnische kust, passeert oude hout gebouwde nieuwe steden en geplande degenen, en heeft veerhavens met verbindingen naar Finland. In het centrum, de treinen rijden door merengebied en bergen, en de treinsporen zijn niet zichtbaar.

Lees meer Lees minder

Populaire veerbootmaatschappijen

 • Finnlines
  • Prijsaanvraag
 • TT Line
  • Prijsaanvraag
 • Polferries
  • Prijsaanvraag
 • Stena Line
  • Prijsaanvraag
Bekijk alle veerboot maatschappijen

Routes en Havens in Zweden