Waarom kiezen voor
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 2633 routes vanuit 711 havens.

Gewaardeerd door meer dan 2.5 miljoen klanten.

Wij regelen meer dan 1.2 miljoen overtochten per jaar.

Wij vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Bornholm

Bornholm is een Deens eiland aan de Oostzee, met het Deense vasteland naar het westen, Zweden naar het noorden, en Polen en Duitsland naar het zuiden.

Het eiland bestaat uit dramatische rotsformaties aflopend tot aan magische strand bossen in het noorden en zandstranden in het zuiden.

Frequente overtochten naar Bornholm worden verzorgd het hele jaar door vanuit Denemarken, Zweden en Duitsland met aankomst in de haven van Rønne die ook de grootste stad van het eiland is.

Bornholm heeft een traditie in het verwelkomen van toeristen en bezoekers omdat het lang een vakantiebestemming voor de Denen zelf is. Het eiland trekt tegenwoordig bezoekers aan vanuit verschillende landen om te genieten van de zeer geprezen restaurants, brede vegen stranden, en rode daken vissersdorpjes.

Het eiland biedt een breed scala aan diverse natuurlijke genoegens; in het oosten van het eiland ligt paradisbakkerne (heuvels van het paradijs), met een kriskras paden zodat u kunt dwalen biedt en dit typisch Deense platteland verkennen; hier kunt u ook de vroege begin van bewoning van het eiland ervaren door een wandeling naar Gamleborg te nemen, een ijzertijd fort, die de onderscheiding als een van de oudste gebouwen van Denemarken heeft. Aan de westkust zijn de (Rocks Sanctuary) Helligdomskipperne; hier kunt u het kustpad nemen langs de spectaculaire rotsformaties, door wilde natuurlijke bossen, en op naar de hoogste waterval van Denemarken.

Lees meer Lees minder

Populaire veerbootmaatschappijen

  • BornholmerFærgen
    • Prijsaanvraag
  • TT Line
    • Prijsaanvraag
  • Polferries
    • Prijsaanvraag

Routes en Havens in Bornholm