Waarom kiezen voor
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 2674 routes vanuit 690 havens.

Gewaardeerd door meer dan 2.5 miljoen klanten.

We regelen meer dan 1.2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Bornholm

Bornholm is een Deens eiland aan de Oostzee, met het Deense vasteland naar het westen, Zweden naar het noorden, en Polen en Duitsland naar het zuiden.

Het eiland bestaat uit dramatische rotsformaties aflopend tot aan magische strand bossen in het noorden en zandstranden in het zuiden.

Frequente overtochten naar Bornholm worden verzorgd het hele jaar door vanuit Denemarken, Zweden en Duitsland met aankomst in de haven van Rønne die ook de grootste stad van het eiland is.

Bornholm heeft een traditie in het verwelkomen van toeristen en bezoekers omdat het lang een vakantiebestemming voor de Denen zelf is. Het eiland trekt tegenwoordig bezoekers aan vanuit verschillende landen om te genieten van de zeer geprezen restaurants, brede vegen stranden, en rode daken vissersdorpjes.

Het eiland biedt een breed scala aan diverse natuurlijke genoegens; in het oosten van het eiland ligt paradisbakkerne (heuvels van het paradijs), met een kriskras paden zodat u kunt dwalen biedt en dit typisch Deense platteland verkennen; hier kunt u ook de vroege begin van bewoning van het eiland ervaren door een wandeling naar Gamleborg te nemen, een ijzertijd fort, die de onderscheiding als een van de oudste gebouwen van Denemarken heeft. Aan de westkust zijn de (Rocks Sanctuary) Helligdomskipperne; hier kunt u het kustpad nemen langs de spectaculaire rotsformaties, door wilde natuurlijke bossen, en op naar de hoogste waterval van Denemarken.

Lees meer Lees minder

Populaire veerbootmaatschappijen

 • TT Line
  • Prijsaanvraag
 • Polferries
  • Prijsaanvraag

Bornholm klantenrecensies

 • "Reis Rostock naar Trelleborg"

  Een hele goede aanrader wanneer je naar Zweden wilt reizen, vakbekwaamheid van het personeel, en relaxed!

  Lees meer Lees minder
 • "Leuke overtocht"

  Zeer leuke overtocht met de boot, mooie porties van voedsel en heel stipt aankomen en vertrek

  Lees meer Lees minder
 • "Ferry Trelleborg - Travemunde"

  Het was de eerste maal dat we de ferry namen, en ik wist echt niet wat te verwachten. Het was leuk, en deed me zin krijgen eens een cruise mee te maken, want ik had zeker niet verwacht dat de overtocht zo comfortabel zou verlopen. Het is aangenaam eens het schip te verkennen, de cabines zijn zeer proper, en er zijn zelfs handdoeken aanwezig in de toiletruimte, iets dat ik zeker niet had verwacht. Het heeft een leuke boetiek en de catering is dik in orde. Het spijt me enorm dat ik voor de heenreis geen gebruik heb gemaakt van deze ferry, maar mijn volgende reis naar Noorwegen zal zeker via deze lijn gaan.

  Lees meer Lees minder
 • "Prima"

  Wij zijn inderdaad met de TT line Robin Hood gereisd. Was prima, alleen er was een tussenstop in Rostock en dat was me niet bekend.

  Lees meer Lees minder

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

Informatie, video's en beoordelingen

Routes en Havens in Bornholm