Finland

Hoe u overtochten vanuit Finland naar Zweden kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Finland naar Zweden. De havens van 4 havens in Finland worden per boot verbonden met 4 havens in Zweden.

Er zijn een gecombineerd 24 dagelijkse overtochten en een selectie van 9 Veerboot Routes verzorgd door 5 Veermaatschappijen waaronder Tallink Silja, Viking Line, Finnlines, Eckerö Linjen & Wasaline, met de kortste vaartijd van ongeveer 2 uur (Eckero naar Grisslehamn).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Finland and Zweden een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Finland Zweden Kaart

Klik voor Kaart

Over Finland:

Finland is een Scandinavisch land in Noord Europa. Het grenst in het westen aan Zweden, in het noorden aan Noorwegen en in het oosten aan Rusland. Ten zuiden wordt het van Estland gescheiden door de Finse Golf.

In tegenstelling tot buurlanden Noorwegen en Zweden is Finland tamelijk vlak. Met glooiende vlaktes, meren, lage heuvels en alleen in het verre noorden, bergen. Ook wel 'het land van de duizend meren' genoemd zijn de kusten en meren in Finland een perfecte bestemming voor pleziervaarten.

Over Zweden:

Zweden is het grootste van de Scandinavische landen en grenst aan Noorwegen en Finland. Het is met de brug van Oresund met Denemarken verbonden.

Van skiën, wandelen, kajakken, fietsen, zeilen en paardrijden tot het opsporen van wilde bruine beren en wolven, Zweden biedt het hele jaar door een verscheidenheid aan buitenactiviteiten. Daarnaast zijn de oude steden een prima plek om de cultuur te proeven.