COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

DFDS Lisco

DFDS LISCO onderhoudt passagiers- en vrachtveerdiensten tussen tussen Litouwen, Duitsland, Zweden, Letland en Rusland.

DFDS LISCO werd in 2001 opgericht na de overname van de Litouwse ferrymaatmaatschappij Lisco Baltic Service en in 2006 veranderde de naam naar DFDS Lisco.

De vloot van DFDS LISCO bestaat uit 6 goed uitgeruste schepen, de LISCO Maxima, de LISCO Optima, de LISCO Gloria, de LISCO Patria, de Kaunas en de Vilnius. Iedere ferry is voorzien van tal van faciliteiten om u een fantastische cruise ervaring te bieden met een maximum aan comfort.

Zodra u aan boord gaat, verwelkomt het personeel u met een vijf sterren behandeling. U kunt gebruik maken van tal van faciliteiten zoals comfortabele hutten, luxe ruststoelen, verschillende restaurants en een taxfree winkel.

Met directferries.nl kunt u tijdschema’s voor DFDS Lisco ferry bekijken, DFDS Lisco fveerboot boeken of zoeken naar DFDS Lisco veerbootkaartjes en prijzen.

Alle DFDS Lisco routes

DFDS Lisco klantenrecensies.

 • "Fijne overtocht"

  We hebben een fijne overtocht gehad. De 4 persoonshut is aan de kleine kant.

  Lees meer Lees minder
 • "Klaipeda_Kiel"

  aan Boord is alles redelijk geregeld. Wifi is wel extreem duur. Schip vertrok 0,5 uur voor officieel tijdstip. Organisatie aan de wal was weer de bekende puinhoop. Op het schip zelf was de organisatie uitstekend.

  Lees meer Lees minder
 • "Stipt op tijd"

  Leuke overtocht naar Baltische staten

  Lees meer Lees minder
 • "Happy travellers!"

  We enjoyed all aspects of our trip = planning, chicking in and the ferry boat itself. Top!

  Lees meer Lees minder