DFDS Lisco

DFDS Lisco biedt regelmatige veerdiensten aan tussen Litouwen, Duitsland, Zweden, Letland en Rusland, over de Baltische zee.

De veerdiensten worden nu verzorgd onder de vlag van DFDS Seaways. Ze werden gelanceerd in 2001 na de overname van een Litouwse rederij. In 2006 veranderde de naam van Lisco Baltic Service naar DFDS Lisco.

DFDS Lisco beschikt over een vloot van 6 veerboten: Maxima, Optima, Baltic Amber, Patria, Kaunas en Vilnius. Deze schepen zijn er speciaal op ingericht om u een geweldige reis te bezorgen. Zo kunt u kiezen uit een groot aanbod van cabines, waaronder luxe cabines met zeezicht. Aan boord vindt u verder alle voorzieningen die u mag verwachten van een veerbootmaatschappij van deze grootte, zoals een zelfbedieningsrestaurant, à la carte restaurant, bar, taxfree winkel en een speciale speelruimte voor de kinderen.

Directferries.be biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu DFDS Lisco dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder

Alle DFDS Lisco routes