DFDS Lisco

DFDS Lisco biedt regelmatige veerdiensten aan tussen Litouwen, Duitsland, Zweden, Letland en Rusland, over de Baltische zee.

De veerdiensten worden nu verzorgd onder de vlag van DFDS Seaways. Ze werden gelanceerd in 2001 na de overname van een Litouwse rederij. In 2006 veranderde de naam van Lisco Baltic Service naar DFDS Lisco.

DFDS Lisco beschikt over een vloot van 6 veerboten: Maxima, Optima, Baltic Amber, Patria, Kaunas en Vilnius. Deze schepen zijn er speciaal op ingericht om u een geweldige reis te bezorgen. Zo kunt u kiezen uit een groot aanbod van cabines, waaronder luxe cabines met zeezicht. Aan boord vindt u verder alle voorzieningen die u mag verwachten van een veerbootmaatschappij van deze grootte, zoals een zelfbedieningsrestaurant, à la carte restaurant, bar, taxfree winkel en een speciale speelruimte voor de kinderen.

Directferries.be biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu DFDS Lisco dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder

Alle DFDS Lisco routes

DFDS Lisco klantenrecensies.

 • "Happy travellers!"

  We enjoyed all aspects of our trip = planning, chicking in and the ferry boat itself. Top!

  'Willem Carel Frederik' reiste met DFDS Lisco

  Lees meer Lees minder
 • "Aan boord was alles goed geregeld"

  We waren mooi op tijd 3,5 uur van tevoren. Het inchecken vond ik niet goed geregeld, de rij naast ons schoot sneller op en personen die later waren aangesloten checkten eerder in en de line die als laatste werd gevormd ging als eerste aan boord.

  'Jmg van den tillaar' reiste met DFDS Lisco

  Lees meer Lees minder
 • "prima reiservaring, maar te weinig informatie vooraf"

  Gereisd van Kiel naar Klaipeda met een camper op 2/6/19. De reis met DFDS was prima. Je kon gedurende de reis nog in je camper, de hut was ook prima. Tot onze verbazing ging de boot al om 20.10 weg, ipv 21.00. Later hoorden we dat de vertrektijd uit Kiel in Litouwse tijd wordt aangegeven. Dat had ik graag op mijn boekingsbevestiging gezien. Eten en drinken aan boord tegen heel redelijke prijzen. Aan boord werd geadverteerd met lagere prijzen als je vooraf bij boeking maaltijden reserveert, maar de boeking bij directferries, die ik in januari heb gemaakt bood niet die mogelijkheid. Directferries als tussenpersoon zou dit mogelijk moeten maken of hierop attenderen. Tenslotte gaf de boekingsinformatie niet aan waar vandaan de boot vertrekt in Kiel, nl de Ostuferhaven. Dit is tov de andere vertrekplaatsen aan de Westuferhaven, afhankelijk van de verkeersdrukte, 15 tot 30 minuten extra reistijd. Zo kun je nog te laat komen, als je denkt dat je ruim op tijd aanwezig zult zijn. Let hierop, zolang Directferries deze punten niet verbeterd heeft op zijn website.

  'Peter' reiste met DFDS Lisco

  Lees meer Lees minder
 • "Kiel/Klaipeda vice versa"

  De reis is uitstekend verlopen.

  'Rudolf' reiste met DFDS Lisco

  Lees meer Lees minder