Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Travemunde Veerboot Haven

  • Travemunde Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Travemunde vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Travemunde Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Travemunde Veerdiensten

Travemunde Gids

Travemunde Gids

Travemünde is een deelgemeente van Lübeck en ligt aan de monding van de rivier de Trave in de Lübecker Bocht. Travemünde ontstond uit een bolwerk hier door Hendrik de Leeuw, hertog van Saksen, in de 12e eeuw aan de monding van de Trave bewaken, die vervolgens door de Denen werden versterkt. Het werd een stad in 1317 en is in 1329 overgegaan in het bezit van de vrije stad Lübeck, waaraan zij sindsdien behoorde. De vestingwerken werden afgebroken in 1807. Travemünde is een oude badplaats (sinds 1802) en de grootste Duitse haven aan de Baltische Zee met bootverbindingen naar Zweden, Finland en de andere Baltische landen. Jaarlijks, de Travemünde Skandinavienkai ferry terminal verwelkomt circa 1 miljoen passagiers en serveert als uitgangspunt of de bestemming van hun reis over de Baltische Zee. De terminal is ook het aanspreekpunt voor een aantal indrukwekkende cruiseschepen vanuit de hele wereld.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.