Noorwegen

Hoe u overtochten vanuit Noorwegen naar Zweden kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Noorwegen en Zweden, verzorgd door 2 Veermaatschappijen – Color Line & Fjord Line. De Sandefjord naar Stromstad ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 2 uur 30 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Noorwegen Zweden overtocht tussen Sandefjord and Stromstad.

Noorwegen Zweden Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Noorwegen naar Zweden

Over Noorwegen:

Noorwegen is het westelijkste van de drie Scandinavische landen. Het is tevens het Noordelijkste en zelfs Oostelijkste.

Noorwegen staat bekend om de diepe fjorden langs de Westkust die van de Noordzee tot in de Noordelijke IJszee strekt. De bergen die honderden meters uit de zee omhoog rijzen, de middernachtzon in de zomer en het noorderlicht zijn allemaal onderdeel van de verbluffende natuurlijke attracties in Noorwegen.

Over Zweden:

Zweden is het grootste van de Scandinavische landen en grenst aan Noorwegen en Finland. Het is met de brug van Oresund met Denemarken verbonden.

Van skiën, wandelen, kajakken, fietsen, zeilen en paardrijden tot het opsporen van wilde bruine beren en wolven, Zweden biedt het hele jaar door een verscheidenheid aan buitenactiviteiten. Daarnaast zijn de oude steden een prima plek om de cultuur te proeven.