COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Frederikshavn - Goteborg is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Frederikshavn naar Goteborg Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Denemarken naar Zweden pagina.

Aan boord van de schepen

Frederikshavn - Goteborg Veerbootmaatschappij

  • 5 Sailings Daily 3 hr 15 min
  • Get price

Frederikshavn Goteborg Veerboot klantenrecensies

 • "Prima overtocht van 3,5 uur"

  Voorjaarsvakantie met deze boot gevaren om 20.15 uur, afhandeling gebeurt zeer vlot en de boot vaart op tijd. Voorzieningen zijn prima. Terug de boot van 00.30 genomen, enig minpuntje is dat er snel wat eten en drinken ingeslagen moet worden omdat de winkels snel gaan sluiten als de boot gaat varen

  'Stena Jutlandica' travelled on Stena Jutlandica

  Lees meer Lees minder
 • "op naar Zweden"

  90 minuten van te voren aanwezig is wel wat veel maar we hebben ons niet verveeld; er was genoeg te zien in de haven en het inschepen begon al na een uurtje. Onderin de buik van het schip en er dus ook heel makkeleijk (voorwaarts) weer vanaf. De drie uurtjes varen vlogen om en de foto's van de aankomst zijn prachtig.

  'Stena Jutlandica' travelled on Stena Jutlandica

  Lees meer Lees minder

Frederikshavn naar Goteborg Veerboot

De Frederikshavn Goteborg veerdienst verbindt Denemarken met Zweden. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Stena Line. De veerdienst gaat maximaal 35 keer per week met een vaartijd van ongeveer 3 uur 15 minuten.

Frederikshavn Goteborg vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Frederikshavn Gids

Frederikshavn is een stad in Denemarken, gelegen aan de noord-oost kust van het schiereiland Jutland, in het noorden van Denemarken. De naam van de stad is de vertaling van 'Frederik's Harbour'. De haven is een belangrijk verkeersknooppunt met veerverbindingen naar Zweden en Noorwegen. De stad is ook bekend om zijn visserij. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn onder andere de Palm Beach, met zijn 100 geplante palmbomen, de Bangsbo Museum, Frederikshavn Art Museum, Frederikshavn Shipyard Historical Society, de Tordenskiold Festival en de tweejaarlijkse Lighting Festival.
Reistijden naar Noorwegen zijn tussen de 9 en 12 uur, en tussen 2 uur en 3 uur en 15 minuten richting Zweden. Veerdiensten zijn ook beschikbaar naar Laeso, een eiland in het midden van het Kattegat (reistijd: 90 minuten) en de kleine Hirsholmene archipel, gelegen in het Kattegat ongeveer 7 km ten noordoosten van Frederikshavn.


Goteborg Gids

Göteborg is de tweede grootste stad van Zweden en is gelegen aan de westkust van Zweden met een fantastische archipel die gemakkelijk is te bereiken via een 30 minuten met de tram van het stadscentrum. Tijdens de zomer, Göteborg biedt onderdak aan een aantal internationale muziekfestivals en grote arena concerten recht het centrum van de stad. Sommige van de festivals zijn de bekroonde Way Out West, Metaltown en Summerburst Electronic Dance Festival. Meer intieme club evenementen en DJ optredens is te vinden op de bars en nachtclubs van de stad. Voor die bezoekers hunkeren naar het buitenleven, de eilanden buiten Göteborg maken één van Europa's mooiste eilandengroepen. Ze bestaan uit circa 10.000 prachtige granieten eilandjes, gerenderd bijna glad tijdens de ijstijd.

Als gevolg van de belangrijke locatie van de haven, in het centrum van Scandinavië, handel en scheepvaart hebben een belangrijke rol in de economische geschiedenis van de stad gespeeld. Göteborg haven is uitgegroeid tot de grootste haven in Scandinavië. Er zijn dagelijks veerboten van Kiel in Duitsland en Frederikshavn in Denemarken. Bij aankomst, u bent slechts een steenworp afstand van het centrum van de stad met alles wat de stad te bieden heeft.