Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Ystad Veerboot Haven

  • Ystad Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Ystad vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Ystad Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Ystad Veerdiensten

Ystad Gids

Ystad Gids

Ystad is een Zweedse stad in de provincie Skåne in Zuid-Zweden. De vroegste geschiedenis van Ystad dateert uit de 12e eeuw, toen het vissersfamilies begon hier te vestigen aan de monding van de rivier de Vassa, in de buurt waar de VVV is vandaag. Haring visserij werd de belangrijkste bron van de handel. Geen enkele andere stad in Scandinavië en enkele steden van Europa kan een dergelijk compleet en 'levend' beeld van vervlogen dagen als Ystad. Veel van de 300 vakwerkhuizen dateren terug tot de 16e eeuw. De Ystad Archeologische Vereniging werd opgericht in 1907, toen het klooster werd bewaard voor komende generaties. In 1936, Ystad organiseerde Fritiden (Recreatie), een veelbesproken evenement over de hele wereld. De kunstgalerie, Konstmuseum, speelplaatsen en fietspaden werden gebouwd. De stad werd een Recreatie stad! In het midden van de 20e eeuw werden veerdiensten begonnen vanaf Ystad naar Bornholm en Swinoujscie.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.