Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Stromstad Veerboot Haven

  • Stromstad Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Stromstad vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Stromstad Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Stromstad Veerdiensten

Stromstad Gids

Stromstad Gids

Strömstad is een stad in Västra Götaland, in het westen van Zweden. De stad ligt vlakbij de Noorse grens aan de monding van de kleine Strömstad River. Oorspronkelijk, de provincie Bohuslän, waar Strömstad ligt, behoorde tot Noorwegen tot 1658, toen Zweden het door de oorlog nam. Op Strömstad, was er een klein vissersdorpje bekend als Strömmen. De stad kreeg kleine privileges als een koopman stad (köping) kort daarna, die lijken tot uitbreiding te hebben geleid, want het is gedocumenteerd een charter te hebben gekregen in 1676 door koning Charles IX van Zweden, maar sommige documenten laten zien dat het werd beschouwd als een stad in 1672. Omdat het de zetel voor een koopvaardij was, het wapenschild is ontworpen met een dergelijk schip, en heeft op die manier zelfs na de zeilschepen marine werden stopgezet in de 19e eeuw gebleven. De stad werd de zetel voor de Zweedse oorlogsvoering.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.