Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Rostock Veerboot Haven

  • Rostock Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Rostock vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Rostock Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Rostock Veerdiensten

Rostock Gids

Rostock Gids

Rostock is een stad in het noorden van Duitsland, gelegen aan de rivier de Warnow aan de kust van de Oostzee. In de 11e eeuw was er een Slavische nederzetting op de Warnow rivier genoemd Roztoc (die verbreding van een rivier betekent), de naam van Rostock is van die aanwijzing afgeleid. Na de verovering van de Slavische vesting Roztock (1161) door de Deense koning Waldemar I, vestigden zich rond 1200 Rheinische, Westfaalse en Nedersaksische kooplui in het gebied van de Oude Markt. De ontwikkeling van de stad begon met zijn lidmaatschap van de Hanze. In de 14e eeuw was het een krachtig zeehaven stad met 12.000 inwoners en de grootste stad van Mecklenburg. Schepen werden in Rostock gebouwd. In 1419 de oudste universiteit van Noord-Europa, de Universiteit van Rostock, werd opgericht. Grote delen van de centrale stad werden in de Tweede Wereldoorlog verwoest door geallieerde bombardementen in 1942 en 1945. Door wederopbouw en latere uitbreiding, werd de stad een belangrijk industrieel centrum van de Duitse Democratische Republiek.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.