Swinoujscie naar Ystad Veerboot

De Swinoujscie Ystad veerdienst verbindt Polen met Zweden en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Polferries veerdienst gaat tot 19 keer per week met een vaartijd van ongeveer 6 uur 30 minuten Terwijl de veerdienst van Unity Line vertrekt tot 14 keer per week en duurt 7 uur 15 min.

Dus dat is een totaal van 33 overtochten per week op de Swinoujscie Ystad route tussen Polen en Zweden. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Swinoujscie - Ystad Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Swinoujscie Ystad tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Swinoujscie Ystad boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Swinoujscie Gids

De Poolse stad en haven van Swinoujscie ligt aan de Oostzee kust en op de Szczecin Lagoon, in het noordwesten van het land. Het grootste deel van de stad is gebouwd op de eilanden Usedom en Wolin, maar ook op andere kleinere eilanden, met de grootste is Karsibór eiland. De Duitse badplaats Ahlbeck op Usedom is een naaste buur van Swinoujscie en zijn verbonden door een weg en een promenade die is 12 km lang.

Interessante bezienswaardigheden in de stad zijn de Sea Fishing Museum van Deep, die is gevestigd in het voormalige gemeentehuis. Exposities van het museum bevat een geschiedenis van de zeevisserij, zeedieren, de stad en haar omgeving en oude navigatie-apparatuur. Ook in de stad is de Angel's Fort, die werd gebouwd tussen 1845 en 1858 en is een replica van Hadrian's Mausoleum in Rome. Concerten en tentoonstellingen worden gehouden in de Western Fort, die werd gebouwd tussen 1843-1863. Het Fort is een paar keer gemoderniseerd in het verleden, en van na de Tweede Wereldoorlog tot 1962 was het het hoofdkwartier van het Rode Leger.

Swinoujscie heeft de grootste en meest moderne ferry terminal van Polen, met regelmatige verbindingen naar bestemmingen in Denemarken en Zweden.

Ystad Gids

De Zweedse stad en de haven van Ystad is een populaire toeristische bestemming en ligt ongeveer 60 km ten zuidoosten van Malmö. Enkele van de populairste attracties van de stad zijn te vinden rond de Stora Ostergatan en Stora Norregatans, en omvat de Anglahuset gebouw dat dateert uit de 17e eeuw dateert. Ook populair bij bezoekers zijn de zandstranden bij Sankta Maria Kyrka op de Stortorget en de Ystad Kontsmuseum op de St. Knuts Torg die mooie voorbeelden van de Deense kunst bevat en ligt naast de stad VVV.
Een populaire attractie in de stad is de Wallander (Wallander is een populaire fictieve Zweedse detective) rondleiding, waar het grootste deel van de stad en haar historische bezienswaardigheden zijn inbegrepen. Echter, als u ervoor kiest om geen rondleiding te maken, de belangrijkste historische bezienswaardigheden zijn St Knut's Square en Grey Friars klooster, daterend uit de 12e eeuw, en grenst aan St. Petri's Church en Museum.