Travemunde naar Malmo Veerboot

De Travemunde Malmo veerdienst verbindt Duitsland met Zweden. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Finnlines. De veerdienst gaat maximaal 19 keer per week met een vaartijd van ongeveer 8 uur 45 minuten.

Travemunde Malmo vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Travemunde - Malmo Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Travemunde Malmo tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Travemunde Malmo boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Travemunde Malmo Veerboot klantenrecensies

 • "prima reis"

  Prima mogelijkheid om naar zweden te komen. Je komt heerlijk ontspannen aan. Op de heenreis hadden we een wat oudere boot met een heerlijk ruime kajuit. Terug een luxere boot met een kleine kajuit. Prima.

  'Tim' reisde mee op de route Travemunde Malmo met Finnlines

  Lees meer Lees minder
 • "Prima verbinding"

  Voor mensen die vanuit Nederland naar Zweden en dan met name Stockholm reizen per auto, is dit de beste verbinding: halverwege een welkome onderbreking van een lange reis. Direct Ferries concurreert met gemak tegen de gezamenlijke kosten van de veerdienst DE-DK, de Öresundsbrug en het eventueel verblijf in DK. Goede en goedkope service aan boord. Alleen de in- en ontscheping verlopen enigszins chaotisch, inherent aan een verbinding die vooral door vrachtverkeer wordt gebruikt.

  'Robert' reisde mee op de route Travemunde Malmo met Finnlines

  Lees meer Lees minder
 • "Relaxte reis travemunde-malmo"

  Heerlijke reis, lekker rustig! Ten aanzien van hygiëne: er waren wat weinig toiletten open en operationeel (in reparatie tijdens de overtocht). Ten aanzien van avond eten: ik vond het aanbod wel wat mager.

  'F.r. Groustra' reisde mee op de route Travemunde Malmo met Finnlines

  Lees meer Lees minder
 • "Erg rustig"

  De overtocht naar Malmo was zeer goedkoop en vlot en snel uitgevoerd. Het enigste nadeel is dat er aan boord overdag niets is te doen. Alle vrachtwagen chauffeurs liggen te slapen wegens de rijtijdenwet En voor die paar gewone toeristen is er 1 bar los waar je goedkope koffie of thee en broodjes kunt kopen.

  'J.g' reisde mee op de route Travemunde Malmo met Finnlines

  Lees meer Lees minder

Travemunde Gids

Travemünde is een stadsdeel van de Duitse stad Lübeck. De plaats ligt aan de monding van de rivier de Trave, aan de Lübecker Bocht. Travemünde werd in de twaalfde eeuw gesticht door Hendrik de Leeuw, hertog van Saksen. Hij bouwde een fort om de monding van de Trave te beschermen tegen vijanden. Dit fort groeide onder Deens bewind uit tot een stadje dat in 1317 stadsrechten ontving. Sinds 1329 is Travemünde onderdeel van de stad Lübeck.

Travemünde is nu de grootste Duitse haven aan de Baltische Zee. De plaats is altijd zeer populair geweest onder toeristen. Populaire bezienswaardigheden zijn de vuurtoren uit 1539 en het museumschip, de Flying P-Liner Passat die is geankerd aan de monding van de Trave.

Gemotoriseerde voertuigen mogen niet door Vorderreihe (de hoofdstraat van de stad) en over de kustpromenade rijden. Vanaf het treinstation gaan er verschillende bussen naar de stad. Gezien de vele smalle straatjes kunt u Travemünde het beste wandelend of fietsend verkennen.

Vanuit de haven vertrekken dagelijks veerdiensten naar Zweden, Finland, Rusland, Letland en Estland.

Malmo Gids

Het hart van de Zweedse stad Malmö ligt wordt gevormd door de oude binnenstad, die bekend staat als de Gamla Staden en wordt omgeven door een mooie gracht. In deze oude binnenstad bevinden zich drie pleinen: het grote plein (Stortorget), het kleine plein (Lilla Torg) en Gustav Adolfs plein (Gustav Adolfs Torg). Deze pleinen worden omringd door leuke winkeltjes en uitstekende restaurants. Een van de meest beroemde bezienswaardigheden is het vijftiende-eeuwse Malmöhus Slott, waarin verschillende musea zijn gevestigd. Vanuit het gemeentehuis van Malmö hebben bezoekers uitzicht over Stortorget en de Turning Torso, het hoogste en misschien wel meest opvallende gebouw van Scandinavie. Malmö is ook een uitstekende uitvalsbasis voor het verkennen van de rest van Zweden.

De stad werd in 1275 gesticht door de Aartsbisschop van Lund.

Vanuit de haven van Malmö vertrekken veerdiensten naar Travemunde in Duitsland.