Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Malmo Veerboot Haven

  • Malmo Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Malmo vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Malmo Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Malmo Veerdiensten

Malmo Gids

Malmo Gids

Malmö ligt ten zuiden van Zweden en is de derde grootste stad van het land door haar bevolking, na Stockholm en Göteborg. Malmö was een van de vroegste en meest geïndustrialiseerde steden van Scandinavië, maar de stad worstelde met de aanpassing na de industrialisatie. Sinds de bouw van de Öresund-brug, heeft Malmö een grote transformatie ondergaan met indrukwekkende architectonische ontwikkelingen, en trok nieuwe biotech-en IT-bedrijven aan, in het bijzonder veel studenten van Malmö University College. Een echt internationale stad, Malmö heeft ongeveer 300.000 inwoners met rond 170 verschillende nationaliteiten.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.