Boek uw overtocht naar Malmo

De veerhaven van Malmo in Zweden verbindt u met Travemunde in Duitsland met een keuze uit 20 ferry overtochten per week. De duur van de Malmo naar Travemunde overtocht uit 8 uur 45 minuten en het kruispunt wordt bediend door Finnlines.

Malmo Havenkaart

Klik voor Kaart

Malmo Veerboot Alternatieven

Malmo Veerdiensten

 • Finnlines
  • 20 afvaarten / week 8 uur 45 min
  • Prijsaanvraag

Malmo Gids

Malmö ligt ten zuiden van Zweden en is de derde grootste stad van het land door haar bevolking, na Stockholm en Göteborg.
Malmö was een van de vroegste en meest geïndustrialiseerde steden van Scandinavië, maar de stad worstelde met de aanpassing na de industrialisatie.
Sinds de bouw van de Öresund-brug, heeft Malmö een grote transformatie ondergaan met indrukwekkende architectonische ontwikkelingen, en trok nieuwe biotech-en IT-bedrijven aan, in het bijzonder veel studenten van Malmö University College.
Een echt internationale stad, Malmö heeft ongeveer 300.000 inwoners met rond 170 verschillende nationaliteiten.

Hoe kom je in Malmo Veerboot Haven

 • Malmo Haven Adres

  Norra Hamnen, Lappögatan 3B, 211 24 Malmö

 • Malmo Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Malmo vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Malmo Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!