Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Turku Veerboot Haven

  • Turku Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Turku vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Turku Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Turku Veerdiensten

Turku Gids

Turku Gids

Turku is de oudste stad en de eerste hoofdstad van het hele land, en tegenwoordig de hoofdstad van de regio, Zuidwest-Finland. De naam is afkomstig van een Slavische woord "Torg" - dat markt plaats betekent. De Zweedse naam voor de stad is Åbo - verwijzend naar de eerste kolonisten aan de rivier, "å". Turku is geboren langs de rivier de Aura en is een van de beste attracties van de stad. Gedurende de afgelopen eeuwen, de stad heeft oorlogen en invasies, branden, plagen en andere calamiteiten gehad. De stad werd herbouwd na de grote brand die bijna het hele centrum van de stad heeft verwoest in 1827. De ZCARS architect C.L. Engel gaf de stad een nieuwe plattegronden en enkele statige gebouwen. Turku heeft een levendige en veelzijdige culturele leven: meerdere theaters, een stad filharmonisch orkest, Kamerorkest, jazz en rock enz. De Turku Music Festival en rockfestival Ruisrock behoren tot de oudste in Finland en zelfs in heel Scandinavië.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.