Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Sandefjord Veerboot Haven

  • Sandefjord Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Sandefjord vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Sandefjord Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Sandefjord Veerdiensten

Sandefjord Gids

Sandefjord Gids

Sandefjord is een stad en gemeente in de provincie Vestfold in het zuiden van Noorwegen. Vanaf 1850 zijn een aantal schepen vanaf hier vertrokken richting de Arctische Oceaan en de kust van Finnmark. De eerste walvisvaart expeditie naar de Antarctische Oceaan was in 1905. Tegen het einde van de jaren 1920, Sandefjord had een vloot van 15 fabrieksschepen en meer dan 90 walvisjagers. In 1954 werden meer dan 2800 mannen uit de wijk ingehuurd als bemanning op de walvisjagers, maar vanaf het midden van 1950 werd de walvisjacht geleidelijk verminderd. Het aantal zuidelijke expedities naam snel af tijdens de jaren 1960 en het seizoen 1967/68 werd het laatste. De scheepvaart werd geleidelijk aangepast van de walvisjacht naar andere scheepstypen in deze periode. Sandefjord was vroeger een bekend kuuroord, met diverse baden voor de verbetering van de gezondheid, waaronder zout water zee, modder en zwavelbaden. Bezoekers waren onder andere leden van het Koninklijk Huis en de minister-president.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.