COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Eckero - Grisslehamn is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Ålandeilanden naar Zweden.

Eckero - Grisslehamn Veerbootmaatschappij

    • 3 Sailings Daily 2 hr
    • Get price

Eckero naar Grisslehamn Veerboot

De Eckero Grisslehamn veerdienst verbindt Ålandeilanden met Zweden. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Eckerö Linjen. De veerdienst gaat maximaal 21 keer per week met een vaartijd van ongeveer 2 uur.

Eckero Grisslehamn vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Eckero Gids

Eckerö is een gemeente van Åland, een autonoom gebied onder Finse soevereiniteit. Ondanks het feit dat het onder een Finse soevereiniteit is, de gemeente is eentalig Zweedse en 90% van de bevolking is Zweedse en is de meest westelijke gelegen gemeente van Åland en van Finland. Het bedrijf Eckerö Linjen verzorgd veerdiensten tussen Berghamn in Storby, Eckerö en Grisslehamn op Väddö, Norrtälje in Zweden. De meest bekende gebouw in Eckerö is het postkantoor en douanehuis, de grootste en meest indrukwekkende gebouw was voor postdiensten tussen Stockholm en Sint-Petersburg. Het gebouw werd gebouwd in 1828.
Aland is een autonoom, gedemilitariseerd, eentalig Zweeds sprekende regio van Finland, dat uit een archipel bestaat en aan de ingang van de Botnische Golf aan de Baltische Zee ligt. De eilanden in de archipel vormen de kleinste regio van Finland, samen 0,49% van zijn oppervlakte en 0,50% van de bevolking.
Vanuit de haven in Eckero kunnen passagiers per boot reizen naar Grisslehamn.


Grisslehamn Gids

Grisslehamn is de belangrijkste stad van de lange en smalle eiland Väddö. Het ligt ongeveer 110 kilometer ten noorden van Stockholm en is de toegangspoort tot de Zee van Åland geweest door de eeuwen heen. Er zijn viswinkels en cafés rond de oude vissershaven, die de bezoekers van de stad kunnen genieten. Als fietsen is wat je zoekt, waarom dan niet een fietstocht te nemen in en rond Grisslehamn. Fietsen kunnen worden gehuurd van Grisslehamn's Marina. U kunt ook het huren van fietsen en kano's op Väddö Vital buurt Älmsta. Het conferentiecentrum, Hotell Havsbaden, werd gebouwd in 1903 en biedt een rustgevend uitzicht over de zee en de haven.

De veerboot vanuit de haven van de stad gaat naar Eckero en biedt de kortste reis naar Aland, met een vaartijd van ongeveer 1 uur en 45 minuten.