Boek uw overtocht naar Paldiski

De veerhaven van Paldiski in Estland verbindt u met Kapellskar in Zweden met een keuze uit 7 ferry overtochten per week. De duur van de Paldiski naar Kapellskar overtocht uit 10 uur 30 minuten en het kruispunt wordt bediend door DFDS Seaways.

Paldiski Havenkaart

Klik voor Kaart

Paldiski Veerboot Alternatieven

Paldiski Veerdiensten

 • DFDS Seaways
  • 7 afvaarten / week 10 uur 30 min
  • Prijsaanvraag

Paldiski Gids

Paldiski is een stad en haven aan de Oostzee, en ligt op het schiereiland Pakri in Noordwest- Estland. Gelegen op ongeveer 45 km ten westen van Tallinn, Paldiski is een gemeente in Harju County. Oorspronkelijk een Zweedse nederzetting bekend als Ragervik, het werd een Russische marinebasis in de 18e eeuw. De Russen omgedoopt Baltiyskiy Port (Baltic Port) - in 1762, en de Estse uitspraak, Paldiski, werd de officiële naam in 1933. In 1962, Paldiski werd een SovjetMarine kernonderzeeër opleidingscentrum. Met twee kernreactoren, en werk voor ongeveer 16.000 mensen, de faciliteit was de grootste van de Sovjet- Unie. Vanwege het belang ervan, de hele stad werd afgesloten met prikkeldraad tot de laatste het einde van de Russische oorlogsschip in augustus 1994. Rusland kreeg eindelijk de controle over de reactor nucleaire faciliteiten in september 1995. Paldiski is ook een training - centrum voor Estse vredestroepen.

Hoe kom je in Paldiski Veerboot Haven

 • Paldiski Haven Adres

  Northern Port of Paldiski, Peetri 11, 76805, Paldiski, Estonia Northern Port of Paldiski,Peetri 11,76805,Paldiski,Estonia

 • Paldiski Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Paldiski vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Paldiski Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!