COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Tallinn - Stockholm is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Tallinn naar Stockholm Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Estland naar Zweden pagina.

Aan boord van de schepen

Tallinn - Stockholm Veerbootmaatschappij

  • 7 Afvaarten / Week 17 uur 15 min
  • Prijsaanvraag
  • 1 Afvaart / Week 16 uur
  • Prijsaanvraag
  • 4 Afvaarten / Week 20 uur 50 min
  • Prijsaanvraag

Tallinn Stockholm Veerboot klantenrecensies

 • "fijne reis"

  het was een fijne reis. goede kabine voorzieningen (schoon) en de keuze voor catering was ook prima. aardig personeel. het enige lastige was het vinden van de juiste pier in Tallin, maar dat lag mee aan de wegwijzering in Tallin dan aan direct ferries.

  'Princess Anastasia' travelled on Princess Anastasia

  Lees meer Lees minder

Tallinn naar Stockholm Veerboot

De Tallinn Stockholm veerdienst verbindt Estland met Zweden en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. Tallink Silja varen tot maximaal 7 keer per week, St Peter Line 1 keer per week & de veerdienst van Viking Line vaart tot maximaal 4 keer per week.

Er is een totaal van 12 overtochten per week op de Tallinn Stockholm route tussen Estland en Zweden en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Tallinn Gids

De Estse hoofdstad Tallinn ligt aan de noordkust van het land, aan de oevers van de Finse Golf. De stad ligt ten zuiden van Helsinki in Finland, ten oosten van Stockholm in Zweden en ten westen van Sint-Petersburg in Rusland. Het historische centrum van de stad staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. In 2011 was Tallinn, samen met het Finse Turku, de Culturele Hoofdstad van Europa. Tallinn is het financiële en zakelijke centrum van Estland. Hierbij profiteert de stad van een liberaal economisch beleid en een sterk gediversifieerde economie. De grootste troeven van Tallinn zijn echter de IT, het toerisme en de logistiek.

Vanuit de haven van Tallinn vertrekken veerboten naar Finland en Zweden. De haven ontvangt jaarlijks 6 miljoen passagiers en beschikt over moderne voorzieningen zoals winkels, een koffiebar en vertreklounges. In de zomermaanden vormt de haven tevens het vertrekpunt voor cruiseschepen en snelle veerboten. Er zijn dagelijkse veerdiensten naar Stockholm en Helsinki. De veerdienst naar Sint-Petersburg in Rusland vertrekt twee keer per week.


Stockholm Gids

De Zweedse hoofdstad Stockholm behoort tot de mooiste steden ter wereld. Stockholm ligt aan de oostkust van Zweden en strekt zich uit over 14 eilanden die met bruggen aan elkaar zijn verbonden. De skyline van Stockholm wordt weerspiegeld in het water van het Mälarmeer. In de zomermaanden kunnen toeristen en de lokale bevolking genieten van warme temperaturen en strakblauwe luchten. In de winter wordt de stad bedekt door een laag sneeuw.

Stockholm is een moderne stad die bekend staat om haar design, mode en bruisende nachtleven. Toch heeft de stad veel van haar historie weten te bewaren in het schitterende oude centrum, Gamla Stan. In Gamla Stan kunt u wandelen door smalle geplaveide straatjes rondom het grote plein Stortorget. Iets meer naar het zuiden vindt u het eiland Sodermalm met prachtige galeries en historische gebouwen.

Vanuit de haven van Stockholm vertrekken veerboten naar Finland, Rusland en de Baltische staten.