Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Trelleborg Veerboot Haven

  • Trelleborg Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Trelleborg vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Trelleborg Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Trelleborg Veerdiensten

Trelleborg Gids

Trelleborg Gids

Trelleborg is een stad in Skåne in het zuidelijke Zweden. Trelleborg is minstens duizend jaar meerbevolkt. In de 10e eeuw of eerder, een Trelleborg (ring fort) werd gebouwd door de Deense Vikingen. Het werd herontdekt in de jaren 1990, en herbouwd om activiteiten elke zomer te bieden. De eerste schriftelijke geschiedenis van Trelleborg, in de schaarse Zweedse middeleeuwse bronnen, is van 1257, toen Trelleborg en de aangrenzende stad Malmö werden gepresenteerd als een huwelijksgeschenk van de Deense koninklijke familie aan de Zweedse Prins Valdemar. Het werd al snel heroverd door de Denen en behoorde tot Denemarken tot 1658, toen de hele wijk Terra Scania werd verloren in een oorlog. In de middeleeuwen, Trelleborg werd een belangrijke handelsstad als kooplieden uit Duitsland kwamen hier om haring te verhandelen. In april 1619, de Deense koning heeft besloten dat een koopman stad aan de kust lijn was voldoende en de status van Trelleborg als een koopman stad werd ingetrokken.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.