Langnas naar Stockholm Veerboot

De Langnas Stockholm veerdienst verbindt Ålandeilanden met Zweden en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Tallink Silja veerdienst gaat tot 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 6 uur 25 minuten Terwijl de veerdienst van Viking Line vertrekt tot 7 keer per week en duurt 6 uur 20 min.

Dus dat is een totaal van 14 overtochten per week op de Langnas Stockholm route tussen Ålandeilanden en Zweden. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Langnas - Stockholm Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Langnas Stockholm tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Langnas Stockholm boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Langnas Gids

Langnas is een stad en haven in Lumperland, Finland. De stad is gelegen aan de oostelijke kant van Lumperland. De Kerk van Lumperland, die gewijd is aan St. Andrew, is de oudste nog bestaande houten kerk in de regio en dateert uit de 1720's. In de vroege jaren 1960, Silja Line bouwde een ferry terminal in Langnas, ontworpen door architect Bengt Lundsten. De terminal was in gebruik tussen 1965 en 1975, en werd vervolgens gesloten en verwijderd in 1993. Een nieuwe terminal werd in 1999 gebouwd voor alle type verboten en schepen, waaronder de grote cruiseschepen op de lijn Stockholm-Turku. De terminal wordt tegenwoordig gebruikt als een alternatief voor Mariehamn haven, voor verbindingen met weinig passagiersvervoer van en naar Åland.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Stockholm en Turku. De Inchecktijd voor voor diensten naar Stockholm is uiterlijk 30 minuten vóór vertrek, en uiterlijk 1 uur vóór vertrek voor de diensten naar Turku.

Stockholm Gids

De Zweedse hoofdstad Stockholm behoort tot de mooiste steden ter wereld. Stockholm ligt aan de oostkust van Zweden en strekt zich uit over 14 eilanden die met bruggen aan elkaar zijn verbonden. De skyline van Stockholm wordt weerspiegeld in het water van het Mälarmeer. In de zomermaanden kunnen toeristen en de lokale bevolking genieten van warme temperaturen en strakblauwe luchten. In de winter wordt de stad bedekt door een laag sneeuw.

Stockholm is een moderne stad die bekend staat om haar design, mode en bruisende nachtleven. Toch heeft de stad veel van haar historie weten te bewaren in het schitterende oude centrum, Gamla Stan. In Gamla Stan kunt u wandelen door smalle geplaveide straatjes rondom het grote plein Stortorget. Iets meer naar het zuiden vindt u het eiland Sodermalm met prachtige galeries en historische gebouwen.

Vanuit de haven van Stockholm vertrekken veerboten naar Finland, Rusland en de Baltische staten.