Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Mariehamn Veerboot Haven

  • Mariehamn Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Mariehamn vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Mariehamn Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Mariehamn Veerdiensten

Mariehamn Gids

Mariehamn Gids

Een jeugdige stad, Mariehamn werd opgericht in 1861, toen Åland en Finland deel uitmaakte van de machtige Russische Rijk. Maria, gemalin van Tsaar Alexander II van Rusland gaf de stad haar naam. Mariehamn is ontstaan rond het boerendorp van Övernäs, gelegen op een schiereiland. De havens gebouwd in beschutte baaien speelde een belangrijke rol van. De straten van Mariehamn zijn breed en recht. Woningsites waren groot in het begin, maar zijn tegenwoordig verdeeld om ruimte te bieden voor meerdere huizen. Een opvallend kenmerk is de Esplanade, een laan met lindebomen die zich uitstrekken van west naar oost, van haven naar haven. Mariehamn is een zorgeloze zomer stad met twee grote jachthavens en vele hotels en restaurants, de meeste op loopafstand. De srad is ook de zetel van de hoogste beheer van autonome Åland, gehuisvest in het zelfbestuur gebouw.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.