Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Swinoujscie Veerboot Haven

  • Swinoujscie Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Swinoujscie vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Swinoujscie Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Swinoujscie Veerdiensten

Swinoujscie Gids

Swinoujscie Gids

Swinoujscie is een stad aan de Oostzee, gelegen in het uiterste noordwesten van Polen. In tegenstelling tot alle andere steden van het land, Swinoujscie ligt op 44 eilanden, waarvan er 3 (Usedom (Uznam), Wolin (Wolin) en Kaseburg (Karsibór) bewoond zijn. Usedom is de modieuze toeristische bestemming, waar het centrum van de stad ligt, terwijl Wolin (het grootste eiland) een haven en industrieel centrum is. Het eiland Kaseburg (Karsibór) heeft een beroemd vogelreservaat op haar grondgebied en is geweldig om te vissen. Beroemd om zijn prachtige Baltische stranden, Swinoujscie is een aantrekkelijke en populaire toeristische bestemming.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.