Vergelijk overtochten van Estland naar Zweden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Over Estland

Estland is een land in de Baltische regio van Noord Europa, grenzend aan de Golf van Finland in het noorden, de Baltische Zee in het westen, Letland in het zuiden en Rusland in het oosten.

Ondanks het kleine formaat is dit land extreem dynamisch met omvangrijke kustlijn en prachtige stranden. Het zomerseizoen is kort, maar Estland biedt meer dan alleen stranden. De middeleeuwse binnenstad van Tallinn biedt inzicht in een door de voormalige Sovjet Unie bezet land dat nu lid is van de EU.

Over Zweden

Zweden is het grootste van de Scandinavische landen en grenst aan Noorwegen en Finland. Het is met de brug van Oresund met Denemarken verbonden.

Van skiën, wandelen, kajakken, fietsen, zeilen en paardrijden tot het opsporen van wilde bruine beren en wolven, Zweden biedt het hele jaar door een verscheidenheid aan buitenactiviteiten. Daarnaast zijn de oude steden een prima plek om de cultuur te proeven.

Veerboten van Estland naar Zweden

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.