Estland

Hoe u overtochten vanuit Estland naar Zweden kunt boeken

Er zijn 2 veerboot routes tussen Estland en Zweden, met een gecombineerde 16 afvaarten per week. Tallink Silja biedt 1 Route, Tallinn naar Stockholm die 3 keer wekelijks gaat. Viking Line biedt 1 Route, Tallinn naar Stockholm die 6 keer wekelijks gaat. DFDS Seaways biedt 1 Route, Paldiski naar Kapellskar die 7 keer wekelijks gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Estland naar Zweden.

Estland Zweden Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Estland naar Zweden

Over Estland:

Estland is een land in de Baltische regio van Noord Europa, grenzend aan de Golf van Finland in het noorden, de Baltische Zee in het westen, Letland in het zuiden en Rusland in het oosten.

Ondanks het kleine formaat is dit land extreem dynamisch met omvangrijke kustlijn en prachtige stranden. Het zomerseizoen is kort, maar Estland biedt meer dan alleen stranden. De middeleeuwse binnenstad van Tallinn biedt inzicht in een door de voormalige Sovjet Unie bezet land dat nu lid is van de EU.

Over Zweden:

Zweden is het grootste van de Scandinavische landen en grenst aan Noorwegen en Finland. Het is met de brug van Oresund met Denemarken verbonden.

Van skiën, wandelen, kajakken, fietsen, zeilen en paardrijden tot het opsporen van wilde bruine beren en wolven, Zweden biedt het hele jaar door een verscheidenheid aan buitenactiviteiten. Daarnaast zijn de oude steden een prima plek om de cultuur te proeven.