Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Helsinki Veerboot Haven

  • Helsinki Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Helsinki vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Helsinki Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Helsinki Veerdiensten

Helsinki Gids

Helsinki Veerboot haven

De haven van Helsinki is in 1550 gesticht om de concurrentie van vrachtvervoer over de Baltische Zee aan te gaan en is nu een van de voornaamste veerhavens van de regio. De veerhaven van Helsinki is de drukste passagiershaven van Finland en heeft verbindingen met talloze landen, waaronder Zweden, Estland, Polen, Rusland en Duitsland. Het is geen verrassing dat een haven van dit formaat meerdere terminals heeft - overtochten naar Estland en Rusland vertrekken vanaf de West Terminal, naar Zweden vanaf Olympia, naar Estland vanaf Makasiini en naar Duitsland en Polen vanaf de Hansa Terminal.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.