Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 2407 routes vanuit 612 havens.

Meer dan 2.5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1.2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Denemarken

Denemarken is een van de mooiste landen van Europa met een rijke geschiedenis en een prachtig landschap. De thuisbasis van de Vikingen, is de Scandinavische land beroemd om zijn architectuur en haar geschiedenis met vele gebouwen worden gebouwd van blonde hout en metaal.

Denemarken is een prima bestemming op zich, maar de ligging in het zuiden van Scandinavië betekent dat reizigers kunnen gemakkelijk in buurland Duitsland langs de weg of neem een ​​veerboot naar Zweden en Noorwegen alsmede het verschaffen van een goede verbinding over zee naar IJsland en de Faeröer.

Denemarken is opgebouwd uit een aantal eilanden en hoewel bruggen en tunnels zijn gebouwd, krijgen in het hele land met de veerboot is nog steeds handig en plezierig.

Kopenhagen ligt aan de oostkust van het grootste eiland van Denemarken, Zeeland. Een grote brug en tunnel sluit de stad naar Malmö in Zweden, maar u kunt ook de zee over te steken met de veerboot. Helsingor, net op de kust van Kopenhagen, heeft tal van dagelijkse overtochten naar Helsingborg.

Huishoudelijke diensten ook elke dag uit te voeren die u verbindt met ALS, Samsø, Bornholm en Langeland.

Terwijl de belangrijkste Deense schiereiland Jutland deelt een landgrens met Duitsland, is het veel makkelijker om een ​​veerboot te nemen als reizen uit het oosten van Duitsland op één van de eilanden van Denemarken. Op dit moment vaart dagelijks tussen Rostock in Mecklenburg-Vorpommern en Gedser op de zuidpunt van Sjaelland evenals Puttgarden en Rodby.

Veerboten verbinden Engeland met Denemarken hield aan het eind van 2014 hebben is in gebruik voor bijna 140 jaar.

Kopenhagen is de belangrijkste toeristische bestemming in het land. Het is de meest bezochte attractie is de Tivoli Gardens, een groot pretpark dat is geopend sinds 1843 en zit vol met thrill rides, evenals een theater en een prachtig tentoonstellingszalen.

De dierentuin van Kopenhagen is ook erg geliefd en is de thuisbasis van dieren uit alle zeven continenten, met inbegrip van Afrikaanse leeuwen, ijsberen en olifanten.

Billund in Jutland is de thuisbasis van de oorspronkelijke Legoland als de eerste fabriek van de beroemde speelgoed merk. Het park is open sinds de late jaren 1960 en trekt meer dan 1,9 miljoen bezoekers per jaar. Het heeft meer dan 40 attracties waaronder vier achtbanen en een populair gebied bekend als Mini-Land dat modellen van landschappen, steden en gebouwen volledig gemaakt van Lego stenen kenmerkt.

Andere populaire bezienswaardigheden en bezienswaardigheden zijn de Lalandia Billund Aquadome en de Kleine Zeemeermin beeldhouwen aan de promenade Langelinie in Kopenhagen.

Lees meer Lees minder

Populaire veerbootmaatschappijen

 • Scandlines
  • Prijsaanvraag
 • Fjord Line
  • Prijsaanvraag
 • Color Line
  • Prijsaanvraag
 • Stena Line
  • Prijsaanvraag
Bekijk alle veerboot maatschappijen

Denemarken klantenrecensies

 • "Wijziging reservering slecht"

  Nadat wij voor deze reis een huurauto kregen, moest model en kenteken gewijzigd worden. Online lukte dit wel voor de heenreis 53,00 euro!! Wat aan de prijzige kant.. Voor de terugreis lukte dit niet wegens foutmelding die gedurende weken bleef voortduren. Bericht gestuurd naar DF, er werd beloofd binnen 48 uur contact. Dit gebeurde niet. Tweemaal een uur in de wacht gestaan bij een poging tot telefonisch contact Toen er maar op gewaagd zonder de wijziging op pad te gaan. Wat geen enkel probleem opleverde... wel moesten wij nog 23 euro bijbetalen vanwege de fietsendrager, logisch, maar dat had ik nergens in de online boeking kunnen aangeven. Ook niet gevonden bij veelgestelde vragen. Dit was het reserveringsgedeelte. De overtochten verliepen vlekkenloos, strak geregisseerd aan en van boord, afvaart goed op tijd. Zeer vriendelijk personeel bij Stena en Fjord line met plezier in hun werk

  Lees meer Lees minder
 • "ferry langesund naar hirtshals"

  De reis van Langesund naar Hirtshals is aan te bevelen. Makkelijk te boeken via internet, niet duur. Logistiek verliep alles heel snel met de auto. We hadden geen zitplaatsen geboekt. Is voor een trip van 4½ uur overdag niet nodig. Op het dek voldoende plaatsen. Maar als het koud is kun je ook ergens binnen gaan zitten. Er is een speeltoestel voor de kinderen op het dek aanwezig en er was animatie voor de kinderen. Enige minpuntje: De friet die we bestelden was niet vers, dat was wel jammer.

  Lees meer Lees minder
 • "nalatigheid van Direct Ferries geod opgelost door Fjordline"

  Over Fjordline niets dan lof, zeker na hoe zij de nalatigheid van Direct Ferries hebben opgelost. Anderhalve maand voor afvaart heb ik mijn kenteken telefonisch laten wijzigen. Volgens de medewerker aan de telefoon was alles geregeld en zou ik geen problemen ervaren. Toen ik een week van te voren echter alle reispapieren ging printen en klaarleggen, bleek er nog niets geregeld. Na ruim anderhalf uur aan de telefoon te hebben gewacht en een mail wacht ik nog steeds op een oplossing, want tot op heden nog steeds geen reactie gehad. Gelukkig kreeg ik van Fjordline binnen twee werkdagen een antwoord dat als het niet zou lukken via Direct Ferries zij de verantwoordelijkheid zouden nemen voor het wijzigen van het kenteken. In februari kocht ik de overtocht inclusief diner. Aan boord werd ons echter verteld dat deze tickets niet meer worden verkocht en dat het diner aan boord moet worden besteld. Dit zou doorgegeven zijn aan Direct Ferries en die zouden dat deel van het bedrag hebben teruggestort op de rekening of credit card. Ook dit is tot op heden nog niet gebeurd. Omdat ik daar stond met een jong gezin, wat toch echt moest eten was Fjordline zo vriendelijk om ons iets aan te bieden. Het lijkt me duidelijk dat wij graag nog eens varen met Fjordline, maar dat zal dan zeker niet via Direct Ferries zijn!

  Lees meer Lees minder
 • "Zeer tevreden"

  We zijn zeer tevreden over de overtocht met de fjordline. Het inchecken gaat ordelijk en de reis gaat zeer punctueel. Perfect.

  Lees meer Lees minder

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

Informatie, video's en beoordelingen

Routes en Havens in Denemarken