COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Denemarken

Denemarken is een van de mooiste landen van Europa met een rijke geschiedenis en een prachtig landschap. De thuisbasis van de Vikingen, is de Scandinavische land beroemd om zijn architectuur en haar geschiedenis met vele gebouwen worden gebouwd van blonde hout en metaal.

Denemarken is een prima bestemming op zich, maar de ligging in het zuiden van Scandinavië betekent dat reizigers kunnen gemakkelijk in buurland Duitsland langs de weg of neem een ​​veerboot naar Zweden en Noorwegen alsmede het verschaffen van een goede verbinding over zee naar IJsland en de Faeröer.

Denemarken is opgebouwd uit een aantal eilanden en hoewel bruggen en tunnels zijn gebouwd, krijgen in het hele land met de veerboot is nog steeds handig en plezierig.

Kopenhagen ligt aan de oostkust van het grootste eiland van Denemarken, Zeeland. Een grote brug en tunnel sluit de stad naar Malmö in Zweden, maar u kunt ook de zee over te steken met de veerboot. Helsingor, net op de kust van Kopenhagen, heeft tal van dagelijkse overtochten naar Helsingborg.

Huishoudelijke diensten ook elke dag uit te voeren die u verbindt met ALS, Samsø, Bornholm en Langeland.

Terwijl de belangrijkste Deense schiereiland Jutland deelt een landgrens met Duitsland, is het veel makkelijker om een ​​veerboot te nemen als reizen uit het oosten van Duitsland op één van de eilanden van Denemarken. Op dit moment vaart dagelijks tussen Rostock in Mecklenburg-Vorpommern en Gedser op de zuidpunt van Sjaelland evenals Puttgarden en Rodby.

Veerboten verbinden Engeland met Denemarken hield aan het eind van 2014 hebben is in gebruik voor bijna 140 jaar.

Kopenhagen is de belangrijkste toeristische bestemming in het land. Het is de meest bezochte attractie is de Tivoli Gardens, een groot pretpark dat is geopend sinds 1843 en zit vol met thrill rides, evenals een theater en een prachtig tentoonstellingszalen.

De dierentuin van Kopenhagen is ook erg geliefd en is de thuisbasis van dieren uit alle zeven continenten, met inbegrip van Afrikaanse leeuwen, ijsberen en olifanten.

Billund in Jutland is de thuisbasis van de oorspronkelijke Legoland als de eerste fabriek van de beroemde speelgoed merk. Het park is open sinds de late jaren 1960 en trekt meer dan 1,9 miljoen bezoekers per jaar. Het heeft meer dan 40 attracties waaronder vier achtbanen en een populair gebied bekend als Mini-Land dat modellen van landschappen, steden en gebouwen volledig gemaakt van Lego stenen kenmerkt.

Andere populaire bezienswaardigheden en bezienswaardigheden zijn de Lalandia Billund Aquadome en de Kleine Zeemeermin beeldhouwen aan de promenade Langelinie in Kopenhagen.

Populaire veerbootmaatschappijen

  • 56 Afvaarten / Dag 1 uur 22 min
  • Prijsaanvraag
  • 6 Afvaarten / Dag 8 uur
  • Prijsaanvraag
  • 3 Afvaarten / Dag 3 uur 30 min
  • Prijsaanvraag
  • 12 Afvaarten / Dag 4 uur 25 min
  • Prijsaanvraag
  • 2 Afvaarten / Dag 14 uur 30 min
  • Prijsaanvraag

Denemarken klantenrecensies

 • "reis van oslo naar frederikshavn"

  wij hebben genoten van deze reis .was erg mooi en goed verzorgd de hut was goed schoon. personeel was vriendelijk en behulpzaam

  Lees meer Lees minder
 • "Stena Line Oslo-Frederikshaven"

  Kaarten via internet bij Directferries gekocht voor een overtocht van Oslo naar Frederikshaven. In Oslo kregen we bij overhandiging van de mailuitdraai op het begin van de veerhaven, zonder problemen onze tickets voor de overtocht. Het vertrek uit Oslo is schitterend mooi doordat je nog lang in het fjord vaart. Onze hutten waren eenvoudig maar voldoende en er was genoeg vertier, eten en winkelmogelijkheden.

  Lees meer Lees minder
 • "oslo frederikshavn"

  we vonden het in een woord prachtig. alles goed geregeld hut was netjes en schoon.

  Lees meer Lees minder
 • "Prettig reizen, minder prettig slapen"

  De boot Oslo - Kopenhagen is comfortabel, omdat deze 's nachts vaart, veel entertainment biedt en 's ochtends kom je aan in Kopenhagen zonder het gevoel te hebben van verloren reistijd. Inchecken (3 personen en 1 auto) verloopt vlot en professioneel en je krijgt direct de keycard van je hut (makkelijk). Onze vreugde van het hebben van een hut direct tegen het achterdek aan (fijn, kun je makkelijk een romantische frisse neus halen), sloeg 's avonds om in ergernis. Vanaf 22.00 tot ongeveer 2.30 zat direct onder onze hut het podium van de nachtclub en we hoefden niet naar deze club om te dansen, want dat deden wij wel in ons bed! Mijn vrouw hield het om 0.00u niet langer uit en heeft geklaagd. Daarbij kreeg ze een andere hut aangeboden waar ze alleen heeft geslapen, omdat echtgenoot niet kon verplaatsen, want ons kind sliep (gelukkig) wel! Kortom, een erg verstoorde nachtrust (en de nachtboot was zo'n aangenaam idee :-|) en hoofdpijn in de ochtend. Advies, zorg dat als u boekt u een hut heeft ver van de muziek vandaan!

  Lees meer Lees minder

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

Informatie, video's en beoordelingen

Routes en Havens in Denemarken