Gdansk
Nynashamn
Veerboten naar Zweden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Gdansk naar Nynashamn Veerboot

De Gdansk Nynashamn veerdienst verbindt Polen met Zweden. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Polferries. De veerdienst gaat maximaal 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 18 uur.

Gdansk Nynashamn vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Alternatieven voor Gdansk - Nynashamn

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Polen naar Zweden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Gdansk naar Nynashamn?

De reistijd per veerboot van Gdansk naar Nynashamn is ongeveer 18h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Gdansk naar Nynashamn?

De prijs van de ferry overtocht van Gdansk naar Nynashamn kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Gdansk naar Nynashamn is 390 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Gdansk naar Nynashamn?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Gdansk naar Nynashamn en dat is
  • Polferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Gdansk naar Nynashamn?

Boek overtochten van Gdansk naar Nynashamn via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Gdansk naar Nynashamn?

Ja, je kunt als voetpassagier van Gdansk naar Nynashamn reizen met
  • Polferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Gdansk naar Nynashamn?

Ja, je kunt met een voertuig van Gdansk naar Nynashamn reizen met
  • Polferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Gdansk naar Nynashamn?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Polferries

Wat is de afstand tussen Gdansk en Nynashamn?

De afstand van Gdansk naar Nynashamn is ongeveer 260 zeemijlen.

Gdansk Gids

Gdansk is een stad aan de Baltische kust van Polen en de hoofdstad van de Pommeren. De stad is gelegen aan de zuidelijke rand van de Baai Gdansk, aan de monding van de rivier de Motlawa. Samen met de nabijgelegen haven van Gdynia, Gdansk is een belangrijk industrieel centrum. Historisch gezien een belangrijke zeehaven en scheepsbouw centrum, Gdansk was lid van de Hanze. De stad was ook de geboorteplaats van de beweging Solidariteit, die onder leiding van Lech Walesa, een belangrijke rol speelde bij het ëindigen van het communistische bewind in heel Midden-Europa.
De meeste toeristische attracties in de stad zijn gelegen langs of in de buurt van Ulica Dluga (Long Street) en Dlugi Targ (Lange Markt), een voetgangersstraat, omringd door gebouwen gereconstrueerd in historische (voornamelijk in de 17e eeuw) stijl en geflankeerd aan beide uiteinden door uitgebreide stad poorten. Dit deel van de stad wordt ook wel aangeduid als de Koninklijke Weg, omdat het ooit de voormalige pad van de optochten voor het bezoeken van koningen was.
Polferries verzorgd veerdiensten tussen Gdansk en Nynäshamn, net ten zuiden van Stockholm, Zweden, met een reistijd van ongeveer 18 uur.


Nynashamn Gids

De Zweedse stad en haven is gevestigd in Stockholm County en ligt ongeveer 60 km ten zuiden van Stockholm. Tijdens het begin van de 20e eeuw, Nynäshamn werd bekend als een kuuroord, hoewel de meeste van de faciliteiten gesloten werden voor het einde van de Eerste Wereldoorlog. De belangrijkste industrieën zijn ontstaan vanwege de Telegrafverkets Verkstäder (de fabrieken van de telefoonmaatschappij) in 1916 en een olieraffinaderij gebouwd in 1928-29 door Axel Ax: son Johnson & Co. Elke zomer wordt er een feest gehouden, evenals lokale ambachtelijke beurzen. Tijdens deze evenementen, een stoomtrein rijdt vaak van en naar Stockholm. Tijdens de zomermaanden, de haven is vol met boten van alle soorten en maten, en bruist van zowel bezoekers als de lokale bevolking. Er zijn een aantal eetgelegenheden en boetieks met lokaal gemaakte producten. De belangrijkste stad is vooral modern en de gebouwen oninteressant algemeen.

Vanuit de haven, kunnen veerboten worden genomen naar Gotland en Gdansk in Polen.


Gdansk naar Nynashamn Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26/05/2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Polferries 18:00 12:00 18 uur di, wo, do, vr, za, zo

Onboard the ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.