Boek uw overtocht naar Frederikshavn

Vanuit de veerhaven van Frederikshavn in Denemarken vertrekken veerboten naar Goteborg & Oslo. U kunt kiezen uit 55 afvaarten / week vanuit de haven van Frederikshavn in Denemarken naar Zweden & Noorwegen.

Vaartijden variëren van 3 uur 15 minuten op de Goteborg veerdienst tot 10 uur 5 minuten op de Oslo veerdienst.

Deze pagina toont een kort overzicht, maar sommige overtochten zijn seizoensgebonden. Wij raden u dan ook aan om de actuele vertrektijden en prijzen te raadplegen via onze Frederikshavn tariefzoeker.

Frederikshavn Havenkaart

Klik voor Kaart

Frederikshavn Veerboot Alternatieven

Frederikshavn Veerdiensten

 • Stena Line
  • 7 afvaarten / dag 3 uur 15 min
  • Prijsaanvraag
 • DFDS Seaways
  • 6 afvaarten / week 10 uur 5 min
  • Prijsaanvraag

Frederikshavn Gids

Frederikshavn is een stad aan de noordoostkust van het schiereiland Jutland in het noorden van Denemarken.Frederikshavn werd aanvankelijk Fladstrand (plat strand) genoemd, tot in 1818 toen het de status als een handelsstad onder de naam van Frederikshavn kreeg, vernoemd naar de latere koning Frederik VI. Door de gunstige dichtbijheid toegang tot de Oostzee, behoort Frederikshavn tot een historisch marinebasis van een strategisch belang. Het is een belangrijk verkeersknooppunt voor ferry verbindingen naar Zweden en Noorwegen. De stad staat ook bekend om zijn visserij, vissen en industriele havens. De Deense term "frederikshavner" (Iemand uit Frederikshavn) aan te duiden aan een kwaliteit schol vis, waarschijnlijk de meest populaire vis eten in Denemarken. De stad grootste werkplek genaamd de scheepswerf Danyard, werd in de late jaren 1990 gesloten. Er zijn momenteel nog steeds activiteit op het grote schip gebouw gebied, met veel kleine bedrijven die hun ruimte verhuren.

Hoe kom je in Frederikshavn Veerboot Haven

 • Frederikshavn Haven Adres

  Færgehavnsvej 10, 9900 Frederikshavn

 • Frederikshavn Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Frederikshavn vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Frederikshavn Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!