Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Frederikshavn Veerboot Haven

  • Frederikshavn Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Frederikshavn vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Frederikshavn Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Frederikshavn Veerdiensten

Frederikshavn Gids

Frederikshavn Gids

Frederikshavn is een stad aan de noordoostkust van het schiereiland Jutland in het noorden van Denemarken.Frederikshavn werd aanvankelijk Fladstrand (plat strand) genoemd, tot in 1818 toen het de status als een handelsstad onder de naam van Frederikshavn kreeg, vernoemd naar de latere koning Frederik VI. Door de gunstige dichtbijheid toegang tot de Oostzee, behoort Frederikshavn tot een historisch marinebasis van een strategisch belang. Het is een belangrijk verkeersknooppunt voor ferry verbindingen naar Zweden en Noorwegen. De stad staat ook bekend om zijn visserij, vissen en industriele havens. De Deense term "frederikshavner" (Iemand uit Frederikshavn) aan te duiden aan een kwaliteit schol vis, waarschijnlijk de meest populaire vis eten in Denemarken. De stad grootste werkplek genaamd de scheepswerf Danyard, werd in de late jaren 1990 gesloten. Er zijn momenteel nog steeds activiteit op het grote schip gebouw gebied, met veel kleine bedrijven die hun ruimte verhuren.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.