Goteborg
Kiel
Veerboten naar Duitsland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Goteborg naar Kiel Veerboot

De Goteborg Kiel veerdienst verbindt Zweden met Duitsland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Stena Line. De veerdienst gaat maximaal 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 14 uur 30 minuten.

Goteborg Kiel vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Zweden naar Duitsland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Goteborg naar Kiel?

  De reistijd per veerboot van Goteborg naar Kiel is ongeveer 14h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Goteborg naar Kiel?

  De prijs van de ferry overtocht van Goteborg naar Kiel kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Goteborg naar Kiel is 348 €. Prijs exclusief boekingskosten.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Goteborg naar Kiel?

  Er is 1 ferrymaatschappij voor Goteborg naar Kiel en dat is
  • Stena Line
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Goteborg naar Kiel?

  Boek overtochten van Goteborg naar Kiel via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Goteborg naar Kiel?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Goteborg naar Kiel reizen met
  • Stena Line
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Goteborg naar Kiel?

  Ja, je kunt met een voertuig van Goteborg naar Kiel reizen met
  • Stena Line
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Goteborg naar Kiel?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Stena Line
 • Wat is de afstand tussen Goteborg en Kiel?

  De afstand van Goteborg naar Kiel is ongeveer 226 zeemijlen.

Goteborg Kiel Veerboot klantenrecensies

 • "Reis goed, haven rommelig"

  De reis doe ik vaker op deze manier van Nederland richting Zweden. Heerlijke tocht op de boot met eten en andere voorzieningen. In de haven (vooral in Duitsland) erg rommelig. Haven personeel is meer bezig met andere dingen in de rijen dan met het faciliteren van een vlotte/nette boarding.

  'Stena Scandinavica' travelled on Stena Scandinavica

  Lees meer Lees minder
 • "Fijne reis"

  Het ging allemaal prima! Het buffet was erg goed en de hut had alles wat we nodig hadden

  'Stena Scandinavica' travelled on Stena Scandinavica

  Lees meer Lees minder
 • "Gotenburg-Kiel"

  Prima schip en fijne reis gehad. Binnenhut was netjes en keurige badkamer. Aardig personeel en bedankt voor de goede zorgen

  'Stena Scandinavica' travelled on Stena Scandinavica

  Lees meer Lees minder
 • "Uitstekend"

  astrid

  'Stena Scandinavica' travelled on Stena Scandinavica

  Lees meer Lees minder

Goteborg Gids

Göteborg is een stad gelegen aan de westkust van Zweden, ongeveer halverwege tussen de steden Kopenhagen in Denemarken en Oslo in Noorwegen. De stad ligt aan de monding van de rivier de Göta älv, en de handelsstad heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van het gebied. De haven van Göteborg is de grootste in zijn soort in de Scandinavische landen. De stad heeft een rijk industrieel en cultureel erfgoed. Göteborg is waar de autofabrikant Volvo werd opgericht in 1927 en is ook de thuisbasis van twee universiteiten, de Universiteit van Göteborg en de Chalmers University of Technology.
De stad is ook de thuisbasis van enkele van de grootste culturele evenementen van Scandinavië. Het International Film Festival wordt sinds 1979 in de stad gehouden, net als de Way Out West en Metaltown muziekfestivals.
Bij aankomst in de haven, bezoekers zullen langs de attracties van de waterkant, met de buitengewoon handige functie van uitstappen in het centrum van de stad. De onlangs geopende passagier en cruise terminal is gelegen tegenover het centrum van de stad aan de rivier de Göta. Veerdiensten vanuit de haven vertrekken naar Frederikshavn in Denemarken, Kristiansand in Denemarken, Kiel in Duitsland en Newcastle in het Verenigd Koninkrijk.


Kiel Gids

De Noord-Duitse stad Kiel ligt in het zuidoosten van het schiereiland Jutland en aan de oevers van de Baltische Zee. De stad ligt ongeveer 90 km ten noorden van de stad Hamburg en is een van de belangrijkste maritieme hubs van Duitsland. Kiel is thuisbasis van de Duitse marine Baltische vloot, en blijft een grote high-tech scheepsbouw centrum. Kiel is ook een belangrijk zeevervoer hub, dankzij de ligging op het Kiel Fjord (Kieler Fjord) en de drukste kunstmatige waterweg in de wereld, Kiel Canal (Nord-Ostsee-Kanal). Een aantal veerboten naar Zweden, Noorwegen, Rusland en andere landen opereren vanuit de haven van de stad. Vandaag, Kiel haven is een belangrijke aanloophaven voor cruiseschepen verkennen van de Baltische Zee.

Voor bezoekers die de stad willen verkennen, Kiel beschikt ook over een aantal musea, waaronder zoölogische, geologische, historische, beeldende kunst, industriële en militaire musea. Opvallend is de Stadt- und Schifffahrtsmuseum Warleberger Hof (Stad en Maritiem Museum), die behoort tot de vereniging Museen am Meer.


Goteborg naar Kiel Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 26/02/2024 en 3/03/2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Stena Line 17:45 09:15 15 uur 30 minuten Ma, zo
Stena Line 18:45 09:15 14 uur 30 minuten di, do, za
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.