COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Goteborg - Kiel is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Zweden naar Duitsland.

Goteborg - Kiel Veerbootmaatschappij

  • 7 Sailings Weekly 14 hr 30 min
  • Get price

Goteborg Kiel Veerboot klantenrecensies

 • "vegetarisch eten en meekijken op scherm"

  We hebben een prettige reis gehad op de boot van Goteborg naar Kiel Wat ik miste en wel aardig had gevonden was dat je zo af en toe op je tv scherm kunt mee kijken waar de boot zich ongeveer bevindt net als in vliegtuigen . Dan vond ik het heel storend dat ik geboekt had voor 3 gangen menu en de serveerster vertelde dat we alles konden bestellen Ik toch een meer prijs moest betalen v an 27 euro terwijl ik geen 3 maar een 2 gangen menu had omdat ik de vegatarische versie had. Mijn echtgenoot had 2 dingen uit t vaste menu had het voorgerecht van de kaart gekozen. Er zou een vegetarische versie van t 3 gangen menu moeten zijn voor dezelfde prijs en ik had iets meer coulance verwacht als de een 2 goedkoper zaken van de kaart besteld en de andere 1 die niet bij t menu valt. ??!

  'Stena Scandinavica' travelled on Stena Scandinavica

  Lees meer Lees minder
 • "Goede overtocht"

  Goede overtocht

  'Stena Germanica' travelled on Stena Germanica

  Lees meer Lees minder
 • "Beleving!"

  We hebben het erg goed gehad en alles was tot in de puntjes geregeld. Goede kamer met lekkere bedden en een perfecte lopend buffet en ontbijtbuffet. De prijzen vielen mij mee (op de cocktail na dan die was verre van bijzonder en dan ook nog een prijzig :-/)

  'Stena Scandinavica' travelled on Stena Scandinavica

  Lees meer Lees minder
 • "Trend analist"

  Superschoon en relaxed

  'Stena Germanica' travelled on Stena Germanica

  Lees meer Lees minder

Goteborg naar Kiel Veerboot

De Goteborg Kiel veerdienst verbindt Zweden met Duitsland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Stena Line. De veerdienst gaat maximaal 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 14 uur 30 minuten.

Goteborg Kiel vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Goteborg Gids

Göteborg is een stad gelegen aan de westkust van Zweden, ongeveer halverwege tussen de steden Kopenhagen in Denemarken en Oslo in Noorwegen. De stad ligt aan de monding van de rivier de Göta älv, en de handelsstad heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van het gebied. De haven van Göteborg is de grootste in zijn soort in de Scandinavische landen. De stad heeft een rijk industrieel en cultureel erfgoed. Göteborg is waar de autofabrikant Volvo werd opgericht in 1927 en is ook de thuisbasis van twee universiteiten, de Universiteit van Göteborg en de Chalmers University of Technology.
De stad is ook de thuisbasis van enkele van de grootste culturele evenementen van Scandinavië. Het International Film Festival wordt sinds 1979 in de stad gehouden, net als de Way Out West en Metaltown muziekfestivals.
Bij aankomst in de haven, bezoekers zullen langs de attracties van de waterkant, met de buitengewoon handige functie van uitstappen in het centrum van de stad. De onlangs geopende passagier en cruise terminal is gelegen tegenover het centrum van de stad aan de rivier de Göta. Veerdiensten vanuit de haven vertrekken naar Frederikshavn in Denemarken, Kristiansand in Denemarken, Kiel in Duitsland en Newcastle in het Verenigd Koninkrijk.


Kiel Gids

De Noord-Duitse stad Kiel ligt in het zuidoosten van het schiereiland Jutland en aan de oevers van de Baltische Zee. De stad ligt ongeveer 90 km ten noorden van de stad Hamburg en is een van de belangrijkste maritieme hubs van Duitsland. Kiel is thuisbasis van de Duitse marine Baltische vloot, en blijft een grote high-tech scheepsbouw centrum. Kiel is ook een belangrijk zeevervoer hub, dankzij de ligging op het Kiel Fjord (Kieler Fjord) en de drukste kunstmatige waterweg in de wereld, Kiel Canal (Nord-Ostsee-Kanal). Een aantal veerboten naar Zweden, Noorwegen, Rusland en andere landen opereren vanuit de haven van de stad. Vandaag, Kiel haven is een belangrijke aanloophaven voor cruiseschepen verkennen van de Baltische Zee.

Voor bezoekers die de stad willen verkennen, Kiel beschikt ook over een aantal musea, waaronder zoölogische, geologische, historische, beeldende kunst, industriële en militaire musea. Opvallend is de Stadt- und Schifffahrtsmuseum Warleberger Hof (Stad en Maritiem Museum), die behoort tot de vereniging Museen am Meer.