Harwich naar Hoek van Holland Veerboot

De Harwich Hoek van Holland veerdienst verbindt Engeland met Nederland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Stena Line. De veerdienst gaat maximaal 14 keer per week met een vaartijd van ongeveer 7 uur.

Harwich Hoek van Holland vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Harwich naar Hoek van Holland Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Engeland naar Nederland pagina.

Harwich - Hoek van Holland Veerbootmaatschappij

 • Stena Line
  • 14 Afvaarten / Week 7 uur
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Harwich Hoek van Holland tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Harwich Hoek van Holland boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Harwich Hoek van Holland Veerboot klantenrecensies

 • "Goede vaart!"

  Ontspannen overtocht. Tijd voor een boek, kop koffie erbij, heerlijke lunch, vriendelijk personeel.

  'Jack' reisde mee op de route Harwich Hoek van Holland met Stena Line aan boord de Stena Britannica

  Lees meer Lees minder
 • "Fijne overtocht"

  Mijn overtocht van Harwich naar Hoek van Holland was prettig. De medewerkers waren service gericht, het schip was schoon en modern. De hut was fijn met goede bedden en een eigen badkamer. Het uitgebreide ontbijt vormde een mooie afsluiter.

  'Alexandra' reisde mee op de route Harwich Hoek van Holland met Stena Line aan boord de Stena Hollandica

  Lees meer Lees minder
 • "mooie boot, vreselijke muziek"

  een prima overtocht gehad in de Brittannica. het is een schitterende boot en de tijdschema's kloppen prima. op een soepele manier inschepen en ontschepen. Alleen jammer dat je gek werd van die muziek in het voorste gedeelte bij het restaurant. Gelukkig waren er wel een aantal rustiger plekjes te vinden meer naar achteren. Op een gegeven moment waren nagenoeg alle mensen weggevlucht van die constante hiphop klanken die net iets te hard en te scherp door de luidsprekers schetterde.

  'Abe' reisde mee op de route Harwich Hoek van Holland met Stena Line aan boord de Stena Britannica

  Lees meer Lees minder
 • "quiet qrea"

  met name de quiet area was een verademing. Op de meeste schepen is echt overal muziek te horen!!Heerlijk

  'Hendrik - A' reisde mee op de route Harwich Hoek van Holland met Stena Line aan boord de Stena Britannica

  Lees meer Lees minder

Harwich Gids

Harwich is een stad en haven in Essex, gelegen aan de oostkust van de Noordzee. De stad ligt aan de monding van de rivier de Stour en de Orwell die tot een lange maritieme geschiedenis aan zowel de militaire als koopvaardij heeft geleid. De stad werd een marinebasis in 1652 en werd zwaar versterkt met Harwich Redoubt, Beacon Hill Battery en Bad Side Battery. De oude stad van Harwich is een beschermd gebied met veel historische gebouwen. De veel moderner naburige stad Dovercourt staat vermeld in het Domesday Book.

Momenteel, internationale veerdiensten verbinden Harwich met Esbjerg in Denemarken en ook met de Hoek van Holland. Lokale ferry diensten en watertaxi's met diensten vanuit Harwich naar Shotley en Felixstowe. De haven verwelkomt een groot aantal cruiseschepen die verder naar bestemmingen wereldwijd gaan, waaronder aankomsthavens in Groot-Brittannië, de Noordkaap, de Baltische Zee, Scandinavië en de Middellandse Zee. De faciliteiten in de terminal zijn onlangs gerenoveerd en zijn onder andere ruime lounges, winkels, een wisselkantoor en cafés en restaurants in omgevingen met airconditioning. De haven heeft ook een efficiënte en gestroomlijnde check-in systeem, om wachttijden te verminderen.

Hoek van Holland Gids

Gelegen in het westen van Nederland, Hoek van Holland ligt aan de monding van de Nieuwe Waterweg schipkanaal dat naar de Noordzee stroomt. De naam van de stad verwijst naar de geografische ligging in het zuidwestelijke "hoek" van Holland. De stad is van grote historische betekenis. Door zijn ligging, werd het gebruikt door de Duitsers naar strategieën met betrekking tot de haven. Echter, het is ook een prachtige plek om te bezoeken voor strandliefhebbers. Er is strook zand dat uit de Hook naar Scheveningen, die ligt op ongeveer achttien kilometer loopt. Het is een geweldige plek om een paar dagen genieten van de zon en de zee. Maar wees gewaarschuwd als een gedeelte van het strand is gekozen om te worden gebruikt door naturisten, dus misschien is het niet voor de watjes onder ons. Langs dit stuk van zand, dan heb je ook een aantal glooiende duinen die gewoon wachten om ontdekt te worden. Het grootste deel van dit gebied is aangewezen fietsroutes, het is dus geweldig om uw fiets mee te nemen.

De ferry terminal wordt beheerd door Stena Line, met een veerdienst naar Harwich, in Essex. De terminal beschikt over een supermarkt en een café/bar. Alle schepen beschikken over een winkel, wisselkantoor, informatiebalie, video-lounge en een casino.