COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Harwich - Hoek van Holland is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Engeland naar Nederland.

Aan boord van de schepen

Harwich - Hoek van Holland Veerbootmaatschappij

  • 14 Sailings Weekly 6 hr 45 min
  • Get price

Harwich Hoek van Holland Veerboot klantenrecensies

 • "Zeer dure horeca"

  Spreekt voorzich

  'Stena Hollandica' travelled on Stena Hollandica

  Lees meer Lees minder
 • "Overtochten"

  Heen naar Harwich (voor vakantie in Wales) nachtboot en prima hut aan boord. Terug naar Hoek dagboot. Alles is prima aan boord alleen de bediening aan het buffet werd maar door twee man gedaan. Resultaat...enorme rij en wachttijden tot wel een kwartier. Nu waren wij met volwassenen maar mensen met kinderen hadden hier toch wel veel moeite mee.

  'Stena Hollandica' travelled on Stena Hollandica

  Lees meer Lees minder
 • "Stop met de melding over mondkapjes op het ticket"

  Op het ticket stond dat mondkapjes verplicht zijn in openbare ruimten. Eenmaal op de ferry bleek dat niet aan de orde. Iedereen bleek vrij om wel of geen mondkapje te dragen en dat is ook prima. Maar waarom dan nog die verplichting melden op het ticket? Stop daar mee.

  'Stena Britannica' travelled on Stena Britannica

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht"

  Hebben een rustige overtocht gehad genoten van dinner en de bar alleen de afhandeling bij de douane was dramatisch duurde bijna een uur

  'Stena Hollandica' travelled on Stena Hollandica

  Lees meer Lees minder

Harwich naar Hoek van Holland Veerboot

De Harwich Hoek van Holland veerdienst verbindt Engeland met Nederland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Stena Line. De veerdienst gaat maximaal 14 keer per week met een vaartijd van ongeveer 6 uur 45 minuten.

Harwich Hoek van Holland vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Harwich Gids

Harwich is een havenstad in het Engelse graafschap Essex, aan de Noordzeekust. De stad ligt aan de mondingen van rivier de Stour en de rivier de Orwell. Stena Line biedt populaire overtochten aan tussen Harwich en Hoek van Holland in Nederland.

Dankzij haar ligging aan de kust heeft Harwich altijd een belangrijke rol gespeeld als het gaat om de marine en de koopvaardij. De stad werd in 1652 een marinebasis. Harwich beschikt over vele historische gebouwen zoals de verdedigingswerken Harwich Redoubt, Beacon Hill Battery en Bath Side Battery

In de haven bevinden zich wachtlounges, winkels, een wisselkantoor, cafés en restaurants. Vanuit Harwich vertrekken snelle veerdiensten naar Shotley en Felixstowe. De haven van Harwich is bovendien een ankerplaats voor cruiseshepen die op weg gaan naar bestemmingen aan de Baltsche Zee en de Middellandse Zee.


Hoek van Holland Gids

Hoek van Holland is een havenplaats in het westen van Nederland, aan de monding van de Nieuwe Waterweg. Deze voormalige deelgemeente van Rotterdam is goed bereikbaar met de auto of trein. Hoek van Holland is in de zomermaanden zeer populair onder strandliefhebbers en heeft de afgelopen jaren meer allure gekregen als badplaats. Vergeet ook niet om een bezoekje te brengen aan het Fort aan den Hoek van Holland, ook wel Fort 1881 genoemd. Dit voormalige pantserfort is van grote betekenis geweest voor de Nederlandse geschiedenis. De omgeving van Hoek van Holland leent zich uitstekend voor het maken van mooie fietstochten.

Vanuit Hoek van Holland kunt u in ongeveer 7 uur naar Harwich in Engeland varen. Deze populaire veerdienst wordt aangeboden door Stena Line. De veerboten van Stena Line beschikken over winkels, wisselkantoren, informatiebalie, lounges en zelfs een casino aan boord.