Dublin
Liverpool
Veerboten naar Engeland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Dublin naar Liverpool Veerboot

De Dublin Liverpool veerdienst verbindt Ierland met Engeland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, P&O Irish Sea. De veerdienst gaat maximaal 12 keer per week met een vaartijd van ongeveer 7 uur 30 minuten.

Dublin Liverpool vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Alternatieven voor Dublin - Liverpool

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Ierland naar Engeland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Dublin naar Liverpool?

De reistijd per veerboot van Dublin naar Liverpool is ongeveer 7h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Dublin naar Liverpool?

De prijs van de ferry overtocht van Dublin naar Liverpool kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Dublin naar Liverpool is 481 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Dublin naar Liverpool?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Dublin naar Liverpool en dat is
 • P&O Irish Sea

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Dublin naar Liverpool?

Boek overtochten van Dublin naar Liverpool via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Dublin naar Liverpool?

Nee, je kunt niet als voetpassagier reizen, momenteel kun je alleen als je met een voertuig reist op de veerboot meereizen.

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Dublin naar Liverpool?

Ja, je kunt met een voertuig van Dublin naar Liverpool reizen met
 • P&O Irish Sea

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Dublin naar Liverpool?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • P&O Irish Sea

Wat is de afstand tussen Dublin en Liverpool?

De afstand van Dublin naar Liverpool is ongeveer 191 zeemijlen.

Dublin Liverpool Veerboot klantenrecensies

 • "Dublin naar Liverpool "

  Prima reis gehad. Fijn dat het inclusief eten en drinken was.

  'Norbank' travelled on Norbank

  Lees meer Lees minder
 • "Verrassend plezierig"

  De overtocht van Dublin naar Liverpool was voor ons een verrassend plezierige ervaring. Het heerlijke weer zorgde ervoor dat we lekker aan dek konden zitten. De 3 maaltijden die bij de overtocht inclusief waren, bezorgden ons een cruise gevoel.

  'Norbank' travelled on Norbank

  Lees meer Lees minder
 • "Fijne reis"

  Rustige Ferry met aan boord ontbijt, lunch (soep) en een avondmaaltijd voor ieder wat wils. 

  'Norbay' travelled on Norbay

  Lees meer Lees minder
 • "Perfecte reis"

  Prima bootreis. Gratis avond eten en ontbijt. Aardig personeel. Prima hut.

  'Norbank' travelled on Norbank

  Lees meer Lees minder

Dublin Gids

Dublin is de hoofdstad van Ierland. De stad ligt in de provincie Leinster aan de Ierse oostkust, bij de monding van de rivier de Liffey. Dublin werd gesticht door de Vikingen, maar de stad begon zich pas echt uit te breiden in de zeventiende eeuw. Jaarlijks wordt Dublin bezocht door miljoenen toeristen. Zij komen onder andere af op het prachtige Dublin Castle. Een andere populaire bezienswaardigheid is Trinity College dat het Book of Kells herbergt. Het Book of Kells is een geïllustreerd manuscript dat rond het jaar 800 na Christus werd geschreven door monniken. Veel toeristen nemen foto's van de Ha'penney Bridge, een oude ijzeren voetgangersbrug over de Liffey.

De Dublinse haven is de grootste passagiershaven van Ierland. Jaarlijks wordt de haven bezocht door zo'n 1,5 miljoen passagiers die op doorreis zijn naar bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en Europa. De haven beschikt over drie terminals en ligt aan de monding van de rivier de Liffey, op iets minder dan drie kilometer van het stadscentrum.


Liverpool Gids

De stad Birkenhead is gelegen aan de Wirral schiereiland in het noordwesten van Engeland. De stad ligt tegenover de stad Liverpool, op de westelijke oever van de monding van de Mersey. Geschiedenis van de stad is sterk verbonden met de zee, via de zeehaven en haar geschiedenis in de scheepsbouw. William Laird, en zijn zoon John, waren invloedrijk in het ontwerp van de stad. Onderdelen werden uitgevoerd in een grid-ijzer patroon zoals Edinburgh New Town met gelijkaardige architectuur aangelegd. Dit rasterpatroon werd gecentreerd rond Hamilton plein, dat werd gestart in 1826 en, afgezien van Trafalgar Square in Londen, bevat de meest monumentale gebouwen op een plaats in Engeland, waaronder Birkenhead stadhuis. Op korte afstand van Hamilton-plein zijn twee andere opmerkelijke monumenten: de Queensway Tunnel Hoofdingang en de Woodside Ferry Terminal. De film Chariots of Fire had scènes geschoten Woodside, die waren bedoeld om een voorstelling van Dover in de jaren 1920 zijn.

Veerdiensten vanuit de haven vertrekken naar Dublin in Ierland, Belfast in Noord-Ierland en aan de overkant van de monding van de Mersey naar Liverpool.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.