COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Liepaja - Travemunde is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Letland naar Duitsland.

Aan boord van de schepen

Liepaja - Travemunde Veerbootmaatschappij

  • 6 Sailings Weekly 20 hr 30 min
  • Get price

Liepaja Travemunde Veerboot klantenrecensies

 • "Bon voyage "

  Wij hebben een fijne reis gehad. De wachttijd was acceptabel en het inladen goed georganiseerd. Wij hadden geen cabine maar een stoel, de toegewezen stoel bleek niet te bestaan maar dit werd na een tijdje opgelost, de ruimte was matig. We kozen ervoor in de louge te verblijven, dit was prettig. We kwamen 1,5u eerder aan dan gepland en uitladen ging zeer vlot!

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht "

  Snelle en goede overtocht gehad. En goede service aan boord

  'Stena Flavia' travelled on Stena Flavia

  Lees meer Lees minder

Liepaja naar Travemunde Veerboot

De Liepaja Travemunde veerdienst verbindt Letland met Duitsland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Stena Line. De veerdienst gaat maximaal 6 keer per week met een vaartijd van ongeveer 20 uur 30 minuten.

Liepaja Travemunde vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Liepaja Gids

Liepaja is een stad gelegen in het westen van Letland, aan de kust van de Oostzee. De stad is in Letland bekend als "de stad waar de wind geboren is" waarschijnlijk omdat de stad altijd onderhevig is aan een constante zeewind. De stad ligt op ongeveer 100 kilometer van Riga, op 110 km van Klaipeda, 115 km van Ventspils en 100 km van Saldus. Liepaja heeft ook een rijke culturele, artistieke en sportieve traditie. De zomers in Liepaja zijn meestal gevuld met diverse evenementen en festivals - te beginnen met de "Summer Sound" beach party en het Festival of Speed "Rally Kurzeme", waar tienduizenden bezoekers zich verzamelen in de stad. Het bruisend culturele leven stopt tijdens de wintermaanden niet, met vele tentoonstellingen, exposities, concerten en andere creatieve activiteiten die aangeboden worden. De echte parels van kunst zijn de internationaal erkende prestaties van Liepaja Theater en Liepaja Symfonieorkest.

Vanuit de haven van de stad vertrekt een veerboot naar Travemunde.


Travemunde Gids

De Duitse stad Lübeck staat bekend om haar vele gotische gebouwen en de wereldberoemde Lübecker marsepein. De bekendste bezienswaardigheid is wellicht de vijftiende-eeuwse stadspoort Holstentor. Achter de poort bevindt zich een schilderachtige Middeleeuwse stad. De Altstadt van Lübeck staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

De haven van Lübeck ligt in het stadsdeel Travemünde. Hier vindt u mooie zandstranden waar u heerlijk kunt zonnebaden. In en rond Lübeck bevinden zich verschillende bezienswaardigheden waaronder het dertiende-eeuwse Rathaus, de twaalfde-eeuwse Dom en Schloss Rantzau. Het Heiligen Geist Hospital is het oudste ziekenhuis van Duitsland en dateert uit 1227.

In de haven van Travemünde kunnen passagiers dagelijks aan boord stappen van veerdiensten naar Zweden, Finland, Rusland, Letland en Estland.