Amsterdam naar Newcastle Veerboot

De Amsterdam Newcastle veerdienst verbindt Nederland met Engeland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, DFDS Seaways. De veerdienst gaat maximaal 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 16 uur 45 minuten.

Amsterdam Newcastle vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Amsterdam - Newcastle Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Amsterdam Newcastle tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Amsterdam Newcastle boekingen zijn voor een personenauto en 1 passagier.

Amsterdam Newcastle Veerboot klantenrecensies

 • "De reis was OK dankzij DFDS Seaways, de financiele afwerking van de transactie is een nachtmerrie da"

  De overtochten verzorgt door DFDS waren prima in orde, ze leverden zoals gevraagd, on-time, verzorgt eten en propere cabine. De dienten van Direct Ferries waren daarentegen veel slelchter. De bestelling van het dinner en breakfast was wel aangerekend maar niet doorgegeven aan DFDS en aldus 2 maal te betalen, daarnaast werd van mijn creditcard teveel afgenomen.

  'Peter' reisde mee op de route Amsterdam (IJmuiden) Newcastle met DFDS Seaways aan boord de Princess Seaways

  Lees meer Lees minder
 • "Review "

  Prettige boot. Kleine kamers, maar het diner buffet was erg goed.

  'Anonieme' reisde mee op de route Amsterdam (IJmuiden) Newcastle met DFDS Seaways aan boord de King Seaways

  Lees meer Lees minder
 • "Prima geregeld"

  Op de heenweg duurde het iets langer dan verwacht om aan boord te komen, parkeren. Jammer dat er geen drink/eet gelegenheid was bij de terminal. Aan boord, niet duidelijk dat je niet meer terug naar je auto kunt om nog even iets te pakken. (beter aangeven) Ook niet echt duidelijk hoe laat je 's ochtends weer naar je auto kunt. Vertier, drank en eetgelegenheden allemaal perfect. voldoende keus en redelijk geprijsd. Toiletten wel erg klein, dus smal. En een erg glimmende vloer, zodat men elkaar op de wc kunt zien zitten.

  'Ingrid' reisde mee op de route Amsterdam (IJmuiden) Newcastle met DFDS Seaways aan boord de Princess Seaways

  Lees meer Lees minder
 • "Reis naar Schotland , via Newcastle"

  Het is geweldig om met de ferry naar England te varen . Auto parkeren , met lichte bagage naar je kamer , en dan ben je vrij . Zeer uitgebreid buffet en ontbijt . Leuke muzikale animatie vanaf 17.00hr tot 24.00hr . Leuke ervaring

  'Eduard' reisde mee op de route Amsterdam (IJmuiden) Newcastle met DFDS Seaways aan boord de King Seaways

  Lees meer Lees minder

Newcastle Gids

Newcastle ligt in het noordoosten van Engeland. De stad heeft een van de grootste zeehavens van het land. Vanuit deze haven verzorgt DFDS Seaways dagelijkse veerdiensten naar IJmuiden in Nederland. De overtocht duurt ongeveer 15 uur, maar dit kan verschillen van seizoen tot seizoen.

Newcastle heeft een rijke geschiedenis en kent veel historische gebouwen. Er is veel te zien en te doen in Newcastle. Zo kunt u een bezoek brengen aan de elegante straten van Grainger Town of aan de unieke Gateshead Millennium Bridge over de rivier de Tyne. Whitley Bay is een populaire badplaats met een gouden zandstrand en boulevard.
Niet ver van Newcastle ligt Hadrian's Wall, een indrukwekkende Romeinse muur uit 110 AD. In de stad zelf bevindt zich het Gateshead Music Centre dat recentelijk werd gerenoveerd voor een bedrag van meer dan 50 miljoen Britse Ponden.