Holyhead naar Dublin Veerboot

De Holyhead Dublin veerdienst verbindt Wales met Ierland en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Irish Ferries veerdienst gaat tot 5 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 1 uur 49 minuten Terwijl de Stena Line veerdienst loopt tot 4 keer per dag met een duur van 3 uur 15 min.

Dus dat is een totaal van 63 overtochten per week op de Holyhead Dublin route tussen Wales en Ierland. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Holyhead - Dublin Veerbootmaatschappij

 • Irish Ferries
  • 5 Afvaarten / Dag 1 uur 49 min
  • Prijsaanvraag
 • Stena Line
  • 4 Afvaarten / Dag 3 uur 15 min
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Holyhead Dublin tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Holyhead Dublin boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Holyhead Dublin Veerboot klantenrecensies

 • "Perfecte overboeking i.v.m storm"

  Alles was perfect geregeld, snelle afhandeling van alles en uitstekende verzorging aan boord !!! Frank Reijnders

  'Frank' reisde mee op de route Holyhead Dublin met Irish Ferries aan boord de Epsilon

  Lees meer Lees minder
 • "Goed reis."

  Superboot, heel comfortabel en vlotte reis. Catering laat ik neutraal, omdat ik daar geen gebruik van gemaakt heb.

  'Bram' reisde mee op de route Holyhead Dublin met Stena Line

  Lees meer Lees minder
 • "Vreemde gang van zaken"

  Uiteindelijk hebben we twee prima overtochten gemaakt: heen van Holyhead naar Dublin, terug van Rosslare naar Pembroke. Maar toen we vanuit Nederland onze geboekte reizen wilden verzetten naar een andere datum, kon dat alleen wanneer we alle gegevens van mijn creditcard inclusief de beveiligingscode PER EMAIL aan een medewerker van Direct Ferries toe zouden sturen !!!

  'Marc' reisde mee op de route Holyhead Dublin met Irish Ferries aan boord de Dublin Swift

  Lees meer Lees minder
 • "Irish Ferries top"

  Irish Ferries, moderne schepen, gebruik gemaakt van Club Class, kost iets meer maar als prettig ervaren. Met de auto snel op- en van boord. Uitstekende ervaring met Irish Ferries en goed geregeld door directferries.

  'Peter' reisde mee op de route Holyhead Dublin met Irish Ferries aan boord de Ulysses

  Lees meer Lees minder

Holyhead Gids

Holyhead is de grootste stad en haven in Anglesey, Wales. Holyhead ligt op Holy Island, die op een gegeven moment aangesloten op Anglesey was via de Four Mile Bridge. Echter, in het midden van de 19e eeuw een lokale filantroop financierde de bouw van een dam "The Cobb" die nu de hoofdweg en de spoorlijn van en naar Holyhead draagt. Het centrum biedt een aantal goede plekken om te eten, een theater en een bioscoop. Er zijn een aantal accommodaties voor bezoekers en Holyhead wordt vaak gebruikt als een overnachting op weg naar of afkomstig uit Ierland, of als een centrum voor het verkennen van het eiland Anglesey. Holyhead biedt uitstekend activiteiten zoals vissen, golfen en zeilen. Het prachtige landschap, wandelingen en de stranden maken het gebied een geweldige vakantiebestemming.

De haven van Holyhead is een drukke haven. Stena Line verzorgt veerdiensten vanuit de haven, net als Irish Ferries, met diensten naar Dublin, met beperkt diensten naar Dun Laoghaire, Ierland. De haven vormt de belangrijkste schakel voor het vervoer over land vanuit het centrum en het noorden van Engeland en Wales naar Ierland.

Dublin Gids

Dublin, de hoofdstad van Ierland, ligt in de provincie Leinster op de noord-oost kust, aan de monding van de rivier de Liffey. De Ierse hoofdstad trekt miljoenen bezoekers per jaar naar alles wat de stad te bieden heeft. Geschiedenis van de stad dateert uit de Vikingtijd en één van de meest populaire attracties in de stad is het kasteel van Dublin die voor het eerst werd opgericht in 1204, net na de Normandische invasie. Andere populaire bezienswaardigheden in de stad zijn de Spire of Dublin, of officieel de titel "Monument van het Licht". Het is een 121,2 meter hoge conische spits gemaakt van roestvrij staal en is gelegen aan O'Connell Street. Andere populaire bezienswaardigheden en monumenten zijn de Mansion House, de Anna Livia monument, het standbeeld van Molly Malone, Christ Church Cathedral, St Patrick's Cathedral, Sint Franciscus Xaverius kerk op Upper Gardiner Street in de buurt van Mountjoy Square, The Custom House, en Áras een Uachtaráin. De Poolbeg Towers zijn ook iconische kenmerken van Dublin en zijn zichtbaar in veel plekken in de stad.

De moderne haven van Dublin ligt aan weerszijden van de rivier de Liffey, aan haar mond. Aan de noordkant van de rivier, het belangrijkste deel van de haven ligt aan het einde van de Muur van het Oosten en Noord-Wall, van Alexandra Quay. Het element van de haven aan de zuidkant van de rivier is veel kleiner en ligt aan het begin van het Huis van de duif schiereiland. Veerdiensten vanuit de haven vertrekken naar Holyhead in Wales, Liverpool in Engeland en Douglas op het eiland Man.