COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Malmo - Travemunde is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Zweden naar Duitsland.

Malmo - Travemunde Veerbootmaatschappij

  • 20 Sailings Weekly 8 hr 45 min
  • Get price

Malmo Travemunde Veerboot klantenrecensies

 • "Prima overtocht"

  8

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Prima overtocht "

  De ferry vaarde keurig op tijd. Inchecken gaat heel makkelijk in malmö. De ferry was wel oud maar dat was verder niet erg. Koffie 1 euro. Wel gaat alles dicht tijdens de overtocht. En de stoelen waar je kan zitten als je geen hut hebt zijn niet echt comfortabel.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Prima reis"

  Alles goed geregeld en netjes verzorgd

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Reis Malmo - Lubeck"

  Goed georganiseerd. Inchecken ging vlot, parkeren in de boot ging snel en de overtocht was perfect op schema. De boot afrijden ging ook erg snel. Aandachtspunt: we hadden maaltijd gekocht vooraf. Het was onduidelijk dat we gelijk een broodmaaltijd hadden en einde middag een diner. Dus daar kan de communicatie beter. Wel.lekker gegeten. en

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Malmo naar Travemunde Veerboot

De Malmo Travemunde veerdienst verbindt Zweden met Duitsland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Finnlines. De veerdienst gaat maximaal 20 keer per week met een vaartijd van ongeveer 8 uur 45 minuten.

Malmo Travemunde vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Malmo Gids

De Zweedse stad Malmö is de hoofdstad van het hertogdom Skåne. Sinds de opening van de Øresundbrug heeft de stad een ware transformatie ondergaan. De Øresundbrug overspant de Øresundstraat tussen Zweden en Denemarken. De verbeterde bereikbaarheid zorgde ervoor dat veel nieuwe bedrijven, met name op het gebied van IT en biotechnologie, zich in Malmö hebben gevestigd. Ondanks de modernisering heeft de stad haar vriendelijke uitstraling behouden. De stad beschikt over goede restaurants, cafés en bars.

In het complex dat hoort bij het kasteel Malmöhus bevinden zich onder andere het Malmö Konstmuseum en het Malmö museum. Daarnaast is een bezoek aan de Malmö Konsthall ook zeker de moeite waard vanwege het bijzondere gebruik van licht en ruimte.

Vanuit Malmö vertrekken veerdiensten naar Travemunde in Duitsland.


Travemunde Gids

De Duitse stad Lübeck staat bekend om haar vele gotische gebouwen en de wereldberoemde Lübecker marsepein. De bekendste bezienswaardigheid is wellicht de vijftiende-eeuwse stadspoort Holstentor. Achter de poort bevindt zich een schilderachtige Middeleeuwse stad. De Altstadt van Lübeck staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

De haven van Lübeck ligt in het stadsdeel Travemünde. Hier vindt u mooie zandstranden waar u heerlijk kunt zonnebaden. In en rond Lübeck bevinden zich verschillende bezienswaardigheden waaronder het dertiende-eeuwse Rathaus, de twaalfde-eeuwse Dom en Schloss Rantzau. Het Heiligen Geist Hospital is het oudste ziekenhuis van Duitsland en dateert uit 1227.

In de haven van Travemünde kunnen passagiers dagelijks aan boord stappen van veerdiensten naar Zweden, Finland, Rusland, Letland en Estland.