Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Liepaja Veerboot Haven

  • Liepaja Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Liepaja vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Liepaja Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Liepaja Veerdiensten

Liepaja Gids

Liepaja Gids

Liepaja is een stad in het westen van Letland, aan de Baltische zee. Liepaja is de derde grootste stad van Letland en een belangrijke ijsvrije haven. Liepaja is opgericht door Koerse vissers en werd voor het eerst bekend onder de naam Lyva in 1253. De Lijflandse Orde onder auspiciën van de Duitse Orde vestigde de nederzetting als de stad van Libau in 1263. De naam Liepaja begon werd populaire na 1560. In 1625, Hertog Friedrich Kettler van Koerland verleende de stad stadsrechten, die door koning Sigismund III van Polen in 1626 werden bevestigd. Liepaja en Koerland warden onder controle van het Russische Rijk tot 1795, tijdens de partities van Polen. De stad werd een belangrijke haven aan de Oostzee voor de Russen, en was een centraal punt van inscheping voor immigranten naar de Verenigde Staten. Voor een korte tijd in 1919 toen de meeste Letse grondgebied werd bezet door bolsjewieken, Liepaja was een voorlopige zetel van de regering voor het land.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.