COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Nederland

Nederland is een land in West-Europa. Het land wordt in het zuiden begrensd door België en in het oosten door Duitsland. Ongeveer twee derde van het land wordt begrensd door zee. De Nederlandse kustlijn is ongeveer 450 kilometer lang.

Wat is er te doen in Nederland?

Nederland is een liberaal land met hypermoderne voorzieningen. Toeristen verblijven soms wekenlang in Amsterdam om te genieten van de prachtige historische gebouwen en het bruisende nachtleven. Maar Nederland heeft meer te bieden. Steden als Rotterdam, Den Haag, Arnhem, Delft, Utrecht en Maastricht hebben ieder hun eigen karakter. Liefhebbers van cultuur en geschiedenis kunnen in heel het land prachtige musea bezoeken zoals het Rijksmuseum (Amsterdam) en het Mauritshuis (Den Haag). Het museum Naturalis in Leiden heeft een natuurhistorische collectie van 370 objecten. In het Muiderslot in Muiden stapt u terug in de tijd naar de Middeleeuwen. Aan de Noordzeekust bevinden zich prachtige stranden met levendige badplaatsen als Scheveningen en Zandvoort. Hier kunt u heerlijk zonnebaden en de dag afsluiten in een van de talrijke strandtenten. Als u van rust en natuur houdt, kunt u lange wandelingen maken langs de kust van de Waddenzee met zijn mooie duingebieden. Dit is de ideale plek om zeehonden te spotten.

Vervoer

Nederland is een compact land met een uitgebreid wegennet en goed openbaar vervoerssysteem. Daarnaast bevinden zich door het hele land fietspaden die uitnodigen tot het maken van mooie fietstochten. Vanuit Nederland vertrekken veerboten naar Harwich, Hull en Newcastle in Engeland. Nederland is bovendien snel per auto te bereiken vanuit de havensteden Cannes en Duinkerken in Frankrijk.

Wanneer kan ik mijn overtocht het beste boeken?

Om te profiteren van de laagste prijzen is het te adviseren om uw overtocht zo vroeg mogelijk te boeken. In de lentemaanden (april, mei en begin juni) zijn de temperaturen mild en staan de beroemde bollenvelden in bloei.

Populaire veerbootmaatschappijen

  • 14 Afvaarten / Week 6 uur 45 min
  • Prijsaanvraag
  • 7 Afvaarten / Week 11 uur
  • Prijsaanvraag
  • 7 Afvaarten / Week 15 uur 45 min
  • Prijsaanvraag

Nederland klantenrecensies

 • "Een echte superferry!"

  Onlangs reisde ik aan boord van de Britannica van Harwich naar Hoek van Holland- en ik moet zeggen dat ik onder de indruk was! Aan boord van de nieuw schepen zijn allerlei moderne faciliteiten te vinden. De drankjes zijn redelijk geprijsd, met een buffetrestaurant en la carte restaurant. De hutten waren brandschoon en goed uitgerust, met brede bedden, flatscreen-tv en gratis Wi-Fi. Zonder twijfel zou ik weer gebruik maken van Stena Line veerdiensten

  Lees meer Lees minder
 • "Spirit of Britain"

  Ik reis regelmatig per boot tussen het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk en heb de gelegenheid gehad om met het nieuwe schip van P&O Ferries ‘Spirit of Britain’ te reizen. Het is een groot modern schip met een grote capaciteit. Faciliteiten aan boord en catering waren uitstekend met vriendelijk en behulpzaam personeel. Ook was het heel makkelijk om van en aan boord te komen

  Lees meer Lees minder
 • "Stena Lynx, mijn favourite"

  Een Snelle mooie schip en als je op hoge snelheid overdag naar Ierland wilt gaan, dan is dit de enige manier om te reizen! Stena Plus lounge is leuk ook. Heel gezellig.

  Lees meer Lees minder
 • "Stena Europe wat een schip! 5 sterren"

  Ik hou van deze schip, zij is de koningin van de zee, een fijne schip met een vriendelijke en zeer ervaren bemanning. Ik raad de ochtend overtochten aan, rond 2:45 uur. Ik kom uit fishguard

  Lees meer Lees minder

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

Informatie, video's en beoordelingen

Routes en Havens in Nederland