Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Harwich Veerboot Haven

  • Harwich Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Harwich vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Harwich Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Harwich Veerdiensten

Harwich Gids

Harwich Veerboot haven

De internationale veerhaven van Harwich bevindt zich in Essex aan de oostkust van Engeland, in het noorden van de stad, tegenover de haven van Felixstowe en is een natuurlijke gateway naar Europa. De veerterminal zelf staat in Parkeston en de voornaamste route vanuit Harwich is naar Hoek van Holland, op de hoogwaardige schepen van Stena Line. Jaarlijks passeren ongeveer 1 miljoen passagiers de veerterminal. In het verleden waren er veerdiensten van DFDS naar Zweden (Göteborg) en Duitsland (Cuxhaven), maar beide routes werden in 2005 opgeheven en zijn nog niet opnieuw gestart. Wanneer u op doorreis bent is een bezoekje aan Dovercourt, iets ten zuiden van Harwich, zeker de moeite waard. De oude stad is sinds de prehistorie bewoond en de ijzeren vuurtorens, of 'lichtlijn', langs het pittoreske Blauwe Vlag strand zijn een bezichtiging waard.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.