Boek uw overtocht naar Harwich

De veerhaven van Harwich in Engeland verbindt u met Hoek van Holland in Nederland met een keuze uit 16 ferry overtochten per week. De duur van de Harwich naar Hoek van Holland overtocht uit 6 uur 45 minuten en het kruispunt wordt bediend door Stena Line.

Harwich Havenkaart

Klik voor Kaart

Harwich Veerboot Alternatieven

Harwich Veerdiensten

 • Stena Line
  • 16 afvaarten / week 6 uur 45 min
  • Prijsaanvraag

Harwich Veerboot haven

De internationale veerhaven van Harwich bevindt zich in Essex aan de oostkust van Engeland, in het noorden van de stad, tegenover de haven van Felixstowe en is een natuurlijke gateway naar Europa.

De veerterminal zelf staat in Parkeston en de voornaamste route vanuit Harwich is naar Hoek van Holland, op de hoogwaardige schepen van Stena Line. Jaarlijks passeren ongeveer 1 miljoen passagiers de veerterminal.

In het verleden waren er veerdiensten van DFDS naar Zweden (Göteborg) en Duitsland (Cuxhaven), maar beide routes werden in 2005 opgeheven en zijn nog niet opnieuw gestart.

Wanneer u op doorreis bent is een bezoekje aan Dovercourt, iets ten zuiden van Harwich, zeker de moeite waard. De oude stad is sinds de prehistorie bewoond en de ijzeren vuurtorens, of 'lichtlijn', langs het pittoreske Blauwe Vlag strand zijn een bezichtiging waard.

Hoe kom je in Harwich Veerboot Haven

 • Harwich Haven Adres

  Harwich International Port, Parkeston Quay, Parkeston, Harwich CO12 4SX

 • Harwich Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Harwich vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Harwich Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!