Boek uw overtocht naar Hoek van Holland

De veerhaven van Hoek van Holland in Nederland verbindt u met Harwich in Engeland met een keuze uit 14 ferry overtochten per week. De duur van de Hoek van Holland naar Harwich overtocht uit 6 uur 30 minuten en het kruispunt wordt bediend door Stena Line.

Hoek van Holland Havenkaart

Klik voor Kaart

Hoek van Holland Veerboot Alternatieven

Hoek van Holland Veerdiensten

 • Stena Line
  • 14 afvaarten / week 6 uur 30 min
  • Prijsaanvraag

Hoek van Holland Gids

Hoek van Holland is een drukke haven en een badplaats, dat ook wel "Rotterdam-by-the-Sea" wordt genoemd. De opstelling van deze poort badplaats is een typisch Nederlandse en Belgische kust: met een grote bevolking en klein land. De zeekust heeft twee "taken" die moeten uitgevoerd worden: het behandelen van belangen van de scheepvaart, en het aanbieden van recreatief verblijf voor toeristische gasten. De Nederlanders zijn zo netjes dat ze erin zijn geslaagd om de dock werk van het badplaats stranden te verbergen. De industriegebieden van Europoort en Rotterdam zijn letterlijk om de hoek gelegen - als u linksaf vanaf het Noordzeestrand op de boulevard langs de Nieuwe Waterweg gaat (de toegang rivier naar de haven van Rotterdam), kunt u de vrachtschepen bijna aanraken terwijl ze voorbij varen. De reden waarom de boulevard veel bezoekers aantrekt. Het district van Hoek van Holland beslaat een oppervlakte van 16,7 km ² (waarvan 13.92 km ² het land is). Het heeft eindeloze mogelijkhedenvoor zowel kilometers of strand als fietsen, of door het landschap wandelen.

Hoe kom je in Hoek van Holland Veerboot Haven

 • Hoek van Holland Haven Adres

  Havennummer 911, Stationsweg 10, 3151 HS Hoek van Holland, Netherlands

 • Hoek van Holland Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Hoek van Holland vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Hoek van Holland Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!