Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Hoek van Holland Veerboot Haven

  • Hoek van Holland Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Hoek van Holland vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Hoek van Holland Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Hoek van Holland Veerdiensten

Hoek van Holland Gids

Hoek van Holland Gids

Hoek van Holland is een drukke haven en een badplaats, dat ook wel "Rotterdam-by-the-Sea" wordt genoemd. De opstelling van deze poort badplaats is een typisch Nederlandse en Belgische kust: met een grote bevolking en klein land. De zeekust heeft twee "taken" die moeten uitgevoerd worden: het behandelen van belangen van de scheepvaart, en het aanbieden van recreatief verblijf voor toeristische gasten. De Nederlanders zijn zo netjes dat ze erin zijn geslaagd om de dock werk van het badplaats stranden te verbergen. De industriegebieden van Europoort en Rotterdam zijn letterlijk om de hoek gelegen - als u linksaf vanaf het Noordzeestrand op de boulevard langs de Nieuwe Waterweg gaat (de toegang rivier naar de haven van Rotterdam), kunt u de vrachtschepen bijna aanraken terwijl ze voorbij varen. De reden waarom de boulevard veel bezoekers aantrekt. Het district van Hoek van Holland beslaat een oppervlakte van 16,7 km ² (waarvan 13.92 km ² het land is). Het heeft eindeloze mogelijkhedenvoor zowel kilometers of strand als fietsen, of door het landschap wandelen.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.