Las Palmas
Puerto del Rosario
Veerboten naar Fuerteventura
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Las Palmas naar Puerto del Rosario Veerboot

De Las Palmas Puerto del Rosario veerdienst verbindt Gran Canaria met Fuerteventura en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Trasmediterranea veerdienst gaat tot 1 keer per week met een vaartijd van ongeveer 6 uur Terwijl de veerdienst van Naviera Armas vertrekt tot 7 keer per week en duurt 5 uur 30 minuten.

Dus dat is een totaal van 8 overtochten per week op de Las Palmas Puerto del Rosario route tussen Gran Canaria en Fuerteventura. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Gran Canaria naar Fuerteventura.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Las Palmas naar Puerto del Rosario?

De reistijd per veerboot van Las Palmas naar Puerto del Rosario is ongeveer 5h 45m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Las Palmas naar Puerto del Rosario?

De prijs van de ferry overtocht van Las Palmas naar Puerto del Rosario kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Las Palmas naar Puerto del Rosario is 112 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Las Palmas naar Puerto del Rosario?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Las Palmas naar Puerto del Rosario. Dit zijn
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Las Palmas naar Puerto del Rosario?

Boek overtochten van Las Palmas naar Puerto del Rosario via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Las Palmas naar Puerto del Rosario?

Ja, je kunt als voetpassagier van Las Palmas naar Puerto del Rosario reizen met
  • Naviera Armas

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Las Palmas naar Puerto del Rosario?

Ja, je kunt met een voertuig van Las Palmas naar Puerto del Rosario reizen met
  • Naviera Armas

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Las Palmas naar Puerto del Rosario?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Naviera Armas

Wat is de afstand tussen Las Palmas en Puerto del Rosario?

De afstand van Las Palmas naar Puerto del Rosario is ongeveer 95 zeemijlen.

Las Palmas Gids

Las Palmas, officieel Las Palmas de Gran Canaria genoemd, is een stad en de hoofdstad van het Spaanse eiland Gran Canaria in de Canarische eilanden. De stad ligt in het noordoosten van het eiland en ongeveer 150 km van de kust van Afrika. De stad heeft een heerlijk subtropisch klimaat met warme, droge zomers en matig warme winters. De stad kan zijn geschiedenis terug tot 1478 traceren toen het opgericht werd door Juan Rejon.

De stad biedt tal van activiteiten en attracties waanronder theaters, bioscoops, opera, concerten, musea en galeries. In feite is de stad gastheer voor de Canarische Eilanden Music Festival en het International Film Festival. De belangrijkste historische gebouwen zijn in de populaire wijk Vegueta te vinden waar enkele van de meest belangrijke historische gebouwen hebben gestaan voor de afgelopen vijfhonderd jaar: de kapel van San Antonio Abad, de Plaza de Santa Ana begrensd door de Casas Consistoriales, de Obispado, de Casa Regental en de kathedraal Santa Ana.

Las Palmas is de belangrijkste veerhaven op het eiland. Omdat het eiland in het midden van de archipel ligt heeft de haven verbindingen naar verschillende eilanden (Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, Tenerife) en ook het zuiden van Spanje (Huelva en Cádiz).


Puerto del Rosario Gids

De hoofdstad van Fuerteventura, Puerto del Rosario letterlijk vertaalt als 'Poort van de Rozenkrans", is een kleine stad, waar ongeveer de helft van de gehele bevolking van het eiland wonen. Puerto del Rosario is belangrijk geworden in het midden van de 19de eeuw, en de haven heeft veel rijkdom naar het gebied gebracht. De stad ligt aan de oostkust van Fuerteventura, het centrum van Puerto del Rosario ligt uit de buurt van de haven en beschikt over een goede selectie van winkels, restaurants, bars en hotels. Vele daarvan zijn gebaseerd op de Calle León y Castillo, die leidt naar de poort, en langs de Avenida Juan de Betancourt. Ontleden van deze straat, de Avenida Primero de Mayo is een van de belangrijkste zakencentra van het eiland, maar het is relatief klein. Dingen te zien en te doen in dit deel van Fuerteventura zijn het Casa Museo de Unamuno, een opvallende lokale museum en de Casa de la Cultura, een cultureel centrum die regelmatig tentoonstellingen houdt.

Veerboten vanuit de haven vertrekken naar Las Palmas, Santa Cruz de Tenerife en Morro Jable.


Las Palmas naar Puerto del Rosario Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26/05/2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Naviera Armas 12:00 18:00 6 uur zo
Naviera Armas 22:30 03:30 5 uur Ma
Naviera Armas 23:30 06:30 7 uur do, vr, za
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.