Barcelona naar Palma Veerboot

De Barcelona Palma veerdienst verbindt Spanje met Mallorca en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Balearia veerdienst gaat tot 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 7 uur 30 minuten Terwijl de veerdienst van Trasmediterranea vertrekt tot 12 keer per week en duurt 8 uur.

Dus dat is een totaal van 19 overtochten per week op de Barcelona Palma route tussen Spanje en Mallorca. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Barcelona - Palma Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Barcelona Palma tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Barcelona Palma boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Barcelona Palma Veerboot klantenrecensies

 • "Great Passage!"

  I was very pleasantly surprised by the comfort of this ferry trip. Especially as some of the reviews were quite negative. We found the staff very well organized, hard working and very friendly. And also our cabin was quite comfortable and very neath. There is plenty of choice for consumption on board at very reasonable prices. Overall we enjoyed this ferry and its friendly staff very much!

  'Vincent' reisde mee op de route Barcelona Palma met Balearia

  Lees meer Lees minder
 • "zeer goed"

  prima zeer vriendelijk personeel en zeer net aanbeveling

  'Jean Paul' reisde mee op de route Barcelona Palma met Balearia

  Lees meer Lees minder
 • "Heerlijk begin van de vakantie "

  Heerlijke vakantie

  'Willem Jan' reisde mee op de route Barcelona Palma met Balearia aan boord de Abel Matutes

  Lees meer Lees minder
 • "Prettige reis gehad"

  Cabin geboekt, zeer netjes en voorzien van handdoeken en water. Ik had de avond boot naar mallorca. Ik heb eerst even wat gegeten. Er was genoeg eten aan boord. Voor de rest heerlijk geslapen de hele reis in één van de vier bedden. Ik werd gewekt door iemand van de ferry 30min voor aankomst. Toen even gedouched en kon ik als een van de eerste de ferry afrijden. De ferry zoeken in barcelona is erg onduidelijk, je moet een grote brug over rijden want de ferries liggen ver weg aan een kade.

  'Anonieme' reisde mee op de route Barcelona Palma met Balearia aan boord de Abel Matutes

  Lees meer Lees minder

Barcelona Gids

De prachtige stad Barcelona is de hoofdstad van de autonome regio Catalonië in Spanje. Barcelona is na Madrid de tweede grootste stad van het land. De stad ligt aan de kust, tussen de mondingen van de rivier de Llobregat en de rivier de Besos, en grenst in het westen aan de bergketen de Serra de Collserola. Barcelona kent veel bezienswaardigheden waaronder de Barri Gotic (Gotische wijk) die bekend staat om zijn Middeleeuwse gebouwen. De belangrijkste toeristische attractie is de Sagrada Familia. De bouw van deze basiliek, naar ontwerp van Antoni Gaudi, begon in 1882 en moet nog steeds worden voltooid. In Barcelona vinden jaarlijks vele handelsbeurzen en tentoonstellingen plaats. Daarnaast speelt de stad een belangrijke rol op het gebied van sport, mode, wetenschap en kunst.

De haven van Barcelona beschikt over drie terminals. Dagelijks vertrekken hier veerdiensten naar Mallorca, Genua, Ibiza en Marokko (Tangier Med). De haven is ook een vertrekpunt van cruises over de Middellandse Zee. De veerhaven bevindt zich relatief dicht bij het centrum.

Palma Gids

Palma de Mallorca is de hoofdstad van het Spaanse eiland Mallorca. De stad kent de meeste bezienswaardigheden van alle steden op de Balearen. Palma heeft ongeveer 300.000 inwoners.

Verschillende heersers hebben in het verleden hun stempel gedrukt op de stad. Het absolute hoogtepunt van Palma de Mallorca is de kathedraal Le Seu. De stad wordt verder gekenmerkt door nauwe straatjes, verscholen binnenplaatsen, een haven en prachtig gerenoveerde historische gebouwen.

Palma de Mallorca is bij uitstek geschikt om al wandelend te verkennen. Aan de brede promenade Passeig d'es Born vindt u tal van winkels, restaurants, cafes en bars. Ook kunt u over de Middeleeuwse stadsmuren lopen en genieten van prachtig uitzicht over de kathedraal en het oude centrum.

Vanuit de haven van Palma vertrekken veerboten naar bestemmingen als Ibiza, Barcelona, Valencia en Denia.