COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Barcelona - Palma is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Alternatieven voor Barcelona - Palma

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Spanje naar Mallorca.

Barcelona - Palma Veerbootmaatschappij

  • 8 Sailings Weekly 7 hr 30 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 7 hr 15 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 8 hr
  • Get price
  • 8 Sailings Weekly 7 hr
  • Get price

Barcelona Palma Veerboot klantenrecensies

 • "Great Passage!"

  I was very pleasantly surprised by the comfort of this ferry trip. Especially as some of the reviews were quite negative. We found the staff very well organized, hard working and very friendly. And also our cabin was quite comfortable and very neath. There is plenty of choice for consumption on board at very reasonable prices. Overall we enjoyed this ferry and its friendly staff very much!

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "zeer goed"

  prima zeer vriendelijk personeel en zeer net aanbeveling

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "mijn hatelijke dank aan het personeel"

  mijn hartelijke dank aan al uw personeels leden allen zeer vriendelijk en behulpzaam ik hoop in de toekomst weer met uw bedrijf te varen

  'Abel Matutes' travelled on Abel Matutes

  Lees meer Lees minder
 • "Heel goed eigenlijk..."

  Reviews op internet vlak voor vertrek bekeken en erg geschrokken van veel negatieve ervaringen. We waren dus op het ergste voorbereid, maar ik denk dat het vooral Italie betrof, want van Barcelona naar Palma de Mallorca ging voor ons perfect.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Barcelona naar Palma Veerboot

De Barcelona Palma veerdienst verbindt Spanje met Mallorca en wordt momenteel aangeboden door 4 veermaatschappijen. Trasmediterranea varen tot maximaal 8 keer per week, Balearia 7 keer per week, Grandi Navi Veloci 7 keer per week & de veerdienst van Trasmed GLE vaart tot maximaal 8 keer per week.

Er is een totaal van 30 overtochten per week op de Barcelona Palma route tussen Spanje en Mallorca en met 4 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Barcelona Gids

De prachtige stad Barcelona is de hoofdstad van de autonome regio Catalonië in Spanje. Barcelona is na Madrid de tweede grootste stad van het land. De stad ligt aan de kust, tussen de mondingen van de rivier de Llobregat en de rivier de Besos, en grenst in het westen aan de bergketen de Serra de Collserola. Barcelona kent veel bezienswaardigheden waaronder de Barri Gotic (Gotische wijk) die bekend staat om zijn Middeleeuwse gebouwen. De belangrijkste toeristische attractie is de Sagrada Familia. De bouw van deze basiliek, naar ontwerp van Antoni Gaudi, begon in 1882 en moet nog steeds worden voltooid. In Barcelona vinden jaarlijks vele handelsbeurzen en tentoonstellingen plaats. Daarnaast speelt de stad een belangrijke rol op het gebied van sport, mode, wetenschap en kunst.

De haven van Barcelona beschikt over drie terminals. Dagelijks vertrekken hier veerdiensten naar Mallorca, Genua, Ibiza en Marokko (Tangier Med). De haven is ook een vertrekpunt van cruises over de Middellandse Zee. De veerhaven bevindt zich relatief dicht bij het centrum.


Palma Gids

Palma de Mallorca is de hoofdstad van het Spaanse eiland Mallorca. De stad kent de meeste bezienswaardigheden van alle steden op de Balearen. Palma heeft ongeveer 300.000 inwoners.

Verschillende heersers hebben in het verleden hun stempel gedrukt op de stad. Het absolute hoogtepunt van Palma de Mallorca is de kathedraal Le Seu. De stad wordt verder gekenmerkt door nauwe straatjes, verscholen binnenplaatsen, een haven en prachtig gerenoveerde historische gebouwen.

Palma de Mallorca is bij uitstek geschikt om al wandelend te verkennen. Aan de brede promenade Passeig d'es Born vindt u tal van winkels, restaurants, cafes en bars. Ook kunt u over de Middeleeuwse stadsmuren lopen en genieten van prachtig uitzicht over de kathedraal en het oude centrum.

Vanuit de haven van Palma vertrekken veerboten naar bestemmingen als Ibiza, Barcelona, Valencia en Denia.