Los Cristianos naar Santa Cruz de La Palma Veerboot

De Los Cristianos Santa Cruz de La Palma veerdienst verbindt Tenerife met La Palma en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Naviera Armas veerdienst gaat tot 8 keer per week met een vaartijd van ongeveer 3 uur Terwijl de Fred Olsen Express veerdienst loopt tot 10 keer per week met een duur van 2 uur 55 min.

Dus dat is een totaal van 18 overtochten per week op de Los Cristianos Santa Cruz de La Palma route tussen Tenerife en La Palma. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Los Cristianos - Santa Cruz de La Palma Veerbootmaatschappij

  • Naviera Armas
    • 8 Afvaarten / Week 3 uur
    • Prijsaanvraag
  • Fred Olsen Express
    • 10 Afvaarten / Week 2 uur 55 min
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Los Cristianos Santa Cruz de La Palma tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Los Cristianos Santa Cruz de La Palma boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Los Cristianos Gids

Los Cristianos is een stad en haven op het eiland Tenerife, één van de Canarische Eilanden. Het centrum van de stad ligt rond de baai van Los Cristianos, maar wordt geleidelijk uitgebreid naar het binnenland. De stad heeft een geschiedenis van de toeristische boom van de late 20e eeuw, die ook te zien is in de oudere gebouwen. De stad heeft twee stranden van zwart vulkanisch zand en vele bars, restaurants en clubs die bezoekers verwelkomen het hele jaar door. In de promenade gebied vindt u veel winkels, waaronder boetiekjes, designer labels en andere grote plaatsen om een koopje te ontdekken.

Volg de promenade naar het westen en Los Cristianos past in Playa de las Americas, genaamd de partij hoofdstad van Tenerife dankzij zijn onbezonnen nachtclubs, maar ook nog een opvallende selectie van winkels. Voor iets meer ingetogen, neem de veerboot naar het eiland La Gomera, die een reistijd van ongeveer 70 minuten heeft, waar je regenwouden kunt vinden.

Vanuit de haven van de stad, kunnen veerboten worden genomen naar Valverde, San Sebastián de la Gomera en Santa Cruz de La Palma.

Santa Cruz de La Palma Gids

Santa Cruz de La Palma, op het Canarische eiland La Palma, is een prachtige koloniale stijl stad waarvan de historische wijk, uitgeroepen tot Historisch-Artistiek Site, beschikt over vele paleizen, koloniale gebouwen en huizen voorzien van typische elementen van de traditionele Canarische Eilanden architectuur . De geschiedenis van Santa Cruz de La Palma dateert uit de late 15de eeuw, toen Alonso Fernández de Lugo veroverde het eiland en maakte het deel uit van de bezittingen van de Kroon van Castilië. Vanaf dat moment begon de stad tot aanzienlijke economische macht te verwerven. Er zijn een aantal interessante plekken in de stad, waaronder kerken en het heiligdom van de Virgen de las Nieves, waar een eeuwenoude traditie vindt plaats: de afdaling van de patroonheilige van het eiland. De legendarische Calle Real straat onderscheidt zich in dit kleine maar mooie stad die is uitgeroepen tot een eigenschap van Cultureel Belang en een Historisch-Artistiek Site. Calle Real is de hoofdstraat van de stad, meestal geplaveide, waar de belangrijkste winkels, pleinen, grote huizen en interessante gebouwen te vinden. Een wandeling langs deze straat is aan te raden.

Vanuit de haven van de stad, veerdiensten zijn beschikbaar naar Cadiz op het Spaanse vasteland, Tenerife, Gran Canaria en Lanzarote.