Los Cristianos naar Santa Cruz de La Palma Veerboot

De Los Cristianos Santa Cruz de La Palma veerdienst verbindt Tenerife met La Palma en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Naviera Armas veerdienst gaat tot 12 keer per week met een vaartijd van ongeveer 2 uur 15 minuten Terwijl de veerdienst van Fred Olsen Express vertrekt tot 14 keer per week en duurt 2 uur 30 min.

Dus dat is een totaal van 26 overtochten per week op de Los Cristianos Santa Cruz de La Palma route tussen Tenerife en La Palma. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Los Cristianos - Santa Cruz de La Palma Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Los Cristianos Santa Cruz de La Palma tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Los Cristianos Santa Cruz de La Palma boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Los Cristianos Gids

Los Cristianos is een Spaanse stad en haven op het eiland Tenerife, één van de Canarische Eilanden. Het centrum van de stad ligt rond de Baai van Los Cristianos en spreidt zich geleidelijk uit over het binnenland. Sinds het einde van de twintigste eeuw is het toerisme op de Canarische Eilanden enorm toegenomen, maar Los Cristianos slaagt erin om authentiek te blijven. De stad heeft twee stranden met vulkanisch zwart strand en een groot aantal bars, restaurants en clubs. Bij de promenade vindt u verschillende winkeltjes.

Aan de westkant van de promenade gaat Los Cristianos geleidelijk over in Playa de las Americas, ook wel wel de 'feesthoofdstad' van Tenerife genoemd. Hier bevinden zich vele nachtclubs en restaurants. Als u liever de rust opzoekt, kunt u de veerboot nemen naar het schitterende eiland La Gomera om te wandelen door regenwouden.

Vanuit de haven van Los Cristianos vertrekken veerboten naar Valverde, San Sebastian de la Gomera en Santa Cruz de La Palma.

Santa Cruz de La Palma Gids

Santa Cruz de La Palma, op het Canarische eiland La Palma, is een prachtige koloniale stijl stad waarvan de historische wijk, uitgeroepen tot Historisch-Artistiek Site, beschikt over vele paleizen, koloniale gebouwen en huizen voorzien van typische elementen van de traditionele Canarische Eilanden architectuur . De geschiedenis van Santa Cruz de La Palma dateert uit de late 15de eeuw, toen Alonso Fernández de Lugo veroverde het eiland en maakte het deel uit van de bezittingen van de Kroon van Castilië. Vanaf dat moment begon de stad tot aanzienlijke economische macht te verwerven. Er zijn een aantal interessante plekken in de stad, waaronder kerken en het heiligdom van de Virgen de las Nieves, waar een eeuwenoude traditie vindt plaats: de afdaling van de patroonheilige van het eiland. De legendarische Calle Real straat onderscheidt zich in dit kleine maar mooie stad die is uitgeroepen tot een eigenschap van Cultureel Belang en een Historisch-Artistiek Site. Calle Real is de hoofdstraat van de stad, meestal geplaveide, waar de belangrijkste winkels, pleinen, grote huizen en interessante gebouwen te vinden. Een wandeling langs deze straat is aan te raden.

Vanuit de haven van de stad, veerdiensten zijn beschikbaar naar Cadiz op het Spaanse vasteland, Tenerife, Gran Canaria en Lanzarote.