Morro Jable naar Las Palmas Veerboot

De Morro Jable Las Palmas veerdienst verbindt Fuerteventura met Gran Canaria en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Naviera Armas veerdienst gaat tot 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 2 uur 50 minuten Terwijl de veerdienst van Fred Olsen Express vertrekt tot 3 keer per dag en duurt 2 uur.

Dus dat is een totaal van 28 overtochten per week op de Morro Jable Las Palmas route tussen Fuerteventura en Gran Canaria. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Morro Jable - Las Palmas Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Morro Jable Las Palmas tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Morro Jable Las Palmas boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Morro Jable Gids

Morro Jable ligt aan de zuidkant van Fuerteventura, ten zuiden van de luchthaven. De oudere delen van Morro Jable zijn aan weerszijden van de landtong waaromheen het dorp werd gebouwd. De haven was oorspronkelijk en is nog steeds het huis van de vissersvloot, maar heeft nu een verscheidenheid aan toeristische attracties, waaronder een catamaran en een aantal sport vissersvaartuigen, en een veerdienst naar Gran Canaria. Het deel van het oude dorp, dat van de haven gescheiden wordt door de landtong loopt een barranco, of vallei, in de heuvels. De nieuwe delen van de stad zijn gebouwd om het oude dorp en havengebied aan te sluiten, en de toeristische voorzieningen zijn gebouwd langs de kust, in het oosten van het oude dorp, op een zodanige wijze strekt Morro Jable zich uit voor een mijl of zo langs de kust.

Veerboten vanuit Morro Jable vertrekken naar Las Palmas, Santa Cruz de Tenerife en Puerto del Rosario.

Las Palmas Gids

Las Palmas de Gran Canaria, is de hoofdstad van het eiland Gran Canaria op de Canarische Eilanden, Spanje. De stad is gelegen in het noordoostelijke deel van het eiland, in een prachtig landschap die uit twee baaien bestaat en prachtige stranden heeft; Playa de las Canteras en Playa de las Alcaravaneras. Opgericht in 1478, Las Palmas heeft een belangrijke historische en culturele erfgoed, waarvan een groot deel terug te vinden in de wijk Vegueta, de oudste wijk van de stad, die werd uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site in 1990. De stad heeft een indrukwekkende infrastructuur van hotels en appartementen en de haven, Puerto de La Luz, is een van de belangrijkste in Europa, waardoor de stad een zeer kosmopolitisch imago. Er is genoeg om bezoekers te druk in Las Palmas te houden. Of u nu direct in de stad blijven of reizen naar de hoofdstad van elders op het eiland, bent u verzekerd van een rijkdom aan keuzes om uw vakantie te complimenteren. Bezoekers zullen het beste van beide werelden te vinden, met een lang zandstrand en de drukte van het stadsleven.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar verschillende eilanden (Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, Tenerife) en ook naar het zuiden van Spanje (Huelva en Cadiz).