Melilla
Motril
Veerboten naar Spanje
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Melilla - Motril is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Melilla - Motril

Nieuwste aanbiedingen voor Melilla - Motril

Melilla naar Motril Veerboot

De Melilla Motril veerdienst verbindt Spanje met Spanje en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Balearia veerdienst gaat tot 2 keer per week met een vaartijd van ongeveer 5 uur 30 minuten Terwijl de veerdienst van FRS vertrekt tot 2 keer per week en duurt 4 uur 15 minuten.

Dus dat is een totaal van 4 overtochten per week op de Melilla Motril route tussen Spanje en Spanje. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • De reistijd per veerboot van Melilla naar Motril is ongeveer 4h 52m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • De prijs van de ferry overtocht van Melilla naar Motril kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Melilla naar Motril is 192 €.
 • Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Melilla naar Motril. Dit zijn
  • Balearia
  • FRS
 • Boek overtochten van Melilla naar Motril via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Ja, je kunt als voetpassagier van Melilla naar Motril reizen met
  • Balearia
  • FRS
 • Ja, je kunt met een voertuig van Melilla naar Motril reizen met
  • Balearia
  • FRS
 • Nee, honden zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.
 • De afstand van Melilla naar Motril is ongeveer 93 zeemijlen.

Melilla Motril Veerboot klantenrecensies

 • "Mellila Motril"

  Zeer goede service in Armas boot !

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "dat is de beste"

  ik heb goed informatie van deze ferries

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Motril melilla motril "

  Super

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht "

  Overtocht van Melila naar Motril; heel soepel veerlopen; heel nette boat!

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Melilla Gids

Melilla is een Spaanse toegediend stad gelegen aan de noord west Noord-Afrikaanse kust en deelt een grens met Marokko. De stad is naast de Alboran Zee en tegenover de zee van de Spaanse provincies Granada en Almeria. De stad heeft een oppervlakte van ongeveer 12 vierkante kilometer en is samen met Ceuta een van de twee permanent bewoond Spaanse toegediend steden op het Afrikaanse continent. De Marokkaanse afwikkeling van Beni Ansar ligt direct ten zuiden van Melilla en de dichtstbijzijnde Marokkaanse stad Nador. De havens van Melilla en Nador zijn beide gevestigd in dezelfde baai.

De stad lay-out is ingericht in een grote halve cirkel rond het strand en de haven van Melilla, aan de oostelijke kant van het schiereiland van Kaap Tres Forcas, aan de voet van de berg Gurugú en de monding van de Río de Oro.

De haven van Melilla en biedt een aantal dagelijkse verbindingen naar Almeria en Malaga in Spanje. Veel mensen die tussen Europa en Marokko reizen gebruiken de veerbootverbinding naar Melilla, voor zowel passagiers als vracht. De haven en aanverwante bedrijven vormen een belangrijke economische motor voor de stad.


Motril Gids

Motril ligt in het meest zuidelijke deel van de Spaanse provincie Granada, tussen het Sierra Nevada gebergte en de Middellandse Zee.

Motril ligt op ongeveer 100 kilometer van Malaga, 3 uur rijden van Sevilla, en 5 uur rijden van Madrid. De haven van Motril bestaat uit een vissershaven, commerciële haven en jachthaven. De haven beschikt over 190 aanlegplaatsen. De Goede Week, de week voor Pasen, is voor de stad Motril misschien wel het belangrijkste evenement van het jaar. Gedurende deze week worden er dagelijks processies gehouden. Het evenement werd in 1600 voor het eerst georganiseerd door het oudste broederschap, de Vera Cruz. Na de Spaanse Burgeroorlog moest ieder broederschap zijn patrimonium herstellen.

Motril kent een subtropisch klimaat en is een populaire vakantiebestemming, vooral onder watersportliefhebbers. In de blauwe wateren van de Middellandse Zee is het prima scuba-duiken.

In de mooie jachthaven kunt u terecht voor watersportfaciliteiten en bootexcursies. Vanuit de haven vertrekken veerdiensten naar Melilla, Al Hoceima en Nador.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking