Santa Cruz de Tenerife
Arrecife
Veerboten naar Lanzarote
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Santa Cruz de Tenerife naar Arrecife Veerboot

De Santa Cruz de Tenerife Arrecife veerdienst verbindt Tenerife met Lanzarote en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Trasmediterranea veerdienst gaat tot 1 keer per week met een vaartijd van ongeveer 20 uur 30 minuten Terwijl de veerdienst van Naviera Armas vertrekt tot 3 keer per dag en duurt 11 uur.

Dus dat is een totaal van 22 overtochten per week op de Santa Cruz de Tenerife Arrecife route tussen Tenerife en Lanzarote. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Tenerife naar Lanzarote.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Santa Cruz de Tenerife naar Arrecife?

De reistijd per veerboot van Santa Cruz de Tenerife naar Arrecife is ongeveer 15h 45m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Santa Cruz de Tenerife naar Arrecife?

De prijs van de ferry overtocht van Santa Cruz de Tenerife naar Arrecife kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Santa Cruz de Tenerife naar Arrecife is 395 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Santa Cruz de Tenerife naar Arrecife?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Santa Cruz de Tenerife naar Arrecife. Dit zijn
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Santa Cruz de Tenerife naar Arrecife?

Boek overtochten van Santa Cruz de Tenerife naar Arrecife via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Santa Cruz de Tenerife naar Arrecife?

Ja, je kunt als voetpassagier van Santa Cruz de Tenerife naar Arrecife reizen met
  • Naviera Armas

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Santa Cruz de Tenerife naar Arrecife?

Ja, je kunt met een voertuig van Santa Cruz de Tenerife naar Arrecife reizen met
  • Naviera Armas

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Santa Cruz de Tenerife naar Arrecife?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Naviera Armas

Wat is de afstand tussen Santa Cruz de Tenerife en Arrecife?

De afstand van Santa Cruz de Tenerife naar Arrecife is ongeveer 166 zeemijlen.

Santa Cruz de Tenerife Gids

Gelegen op het Spaanse eiland Tenerife, één van de Canarische Eilanden, de stad Santa Cruz de Tenerife is de gezamenlijke hoofdstad van de Canarische eilanden, samen met Las Palmas. De stad wordt meestal gewoon heet Santa Cruz en is gelegen in het noordoosten van Tenerife, ongeveer 210 km uit de noordwestelijke kust van Afrika. Gelegen in de stad is het parlement van de Canarische eilanden, de Canarische Ministerie van het voorzitterschap, dat wordt gedeeld op een termijn van 4 jaar met Las Palmas, de helft van de ministeries en de Raden van Bestuur van de Canarische regering (de andere helft is in Gran Canaria), de Tenerife Provinciale rechtbanken en twee rechters van de Hoge Hof van Justitie van de Canarische Eilanden.

De haven van de stad speelt een belangrijke rol in de handel tussen Europa, Afrika en Amerika. De stad is de belangrijkste voor de binnenlandse en inter-eiland communicatie op de Canarische Eilanden. Veerdiensten vanuit de haven vertrekken naar het vasteland van Spanje, de rest van de Canarische Eilanden en daarbuiten.


Arrecife Gids

De stad Arrecife ligt op het eiland Lanzarote, een van de Spaanse Canarische Eilanden. De stad, die een haven heeft, is gelegen aan de oostkust van het eiland. Arrecife is een levendige, kosmopolitische stad vol cultuur en geschiedenis. De naam is afgeleid van het Spaans voor rif en verwijst naar de vulkanische rotsformaties die op zee te liggen en de bescherming van de pittoreske haven. Arrecife begon het leven als een klein vissersdorp terug in de 15e eeuw tot het groeide, uiteindelijk steeds hoofdstad van het eiland in 1852. Vandaag de dag, het is algemeen bekend als een paradijs voor shoppers! Met straatjes met boetiekjes, high-end retail outlets verkopen merkkleding en koopjes in overvloed, veel mensen bezoeken Arrecife om zijn eindeloze mogelijkheden om te winkelen. Arrecife heeft ook een eigen strand, Playa del Reducto, met gouden zand en warme, rustige wateren. Een mooie promenade loopt helemaal uit dit gebied naar de tweede strand van de stad, Playa del Cable, dat is ongeveer 2 km naar het westen.

Veerboten vanuit de haven vertrekken naar de andere eilanden van de Canarische Eilanden en ook naar andere bestemmingen in Europa en het vasteland van Afrika.


Santa Cruz de Tenerife naar Arrecife Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 17/06/2024 en 23/06/2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Naviera Armas 01:30 22:00 20 uur 30 minuten zo
Naviera Armas 05:45 14:30 8 uur 45 minuten vr
Naviera Armas 15:30 06:30 15 uur di
Naviera Armas 16:30 06:30 14 uur di, wo, do, vr, za
Naviera Armas 19:30 06:30 11 uur di, wo, do, vr, za
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.