COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Gibraltar - Tanger Med is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Gibraltar naar Marokko pagina.

Gibraltar - Tanger Med Veerbootmaatschappij

Gibraltar naar Tanger Med Veerboot

Vergelijk en boek nu uw Gibraltar Tanger Med ferry ticket van Gibraltar naar Marokko met [--Website--] en u zult ongetwijfeld besparen op uw reis!

Met behulp van onze Zoek en boek vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid en kunt u ferry's van Gibraltar naar Tanger Med boeken. Tevens kunt u deze route of havens met andere opties vergelijken.

Het vinden van een veertarief is snel en gemakkelijk! Selecteer eenvoudigweg uw plaats van vertrek in Zoek en boek, Gibraltar Tanger Med in het route menu, aantal personen en klik vervolgens op zoek.

Gibraltar Gids

Gibraltar is een Brits overzee gebied gelegen aan het zuidelijke eind van het Iberisch schiereiland bij de ingang van de Middellandse Zee. Gibraltar is zeer klein met een oppervlakte van 6 km2 en grenst in het noorden van het grondgebied van de provincie Cadiz in Andalusië, Spanje. Het cultuur van Gibraltar is een weerspiegeling van de diverse herkomst van haar bewoners. Terwijl er Spaans (meestal van nabijgelegen Andalusië) en Britse invloeden zijn, andere etniciteiten omvatten Genuezen, de Maltese, de Portugese en de Duitse. Een paar andere inwoners van Gibraltar zijn Joodse van Sefardische afkomst, Marokkaanse, of Indianen. Echter, Britse invloed blijft sterk, waarbij Engels de taal van de overheid, handel, onderwijs en de media is.
Gibraltar heeft een overvloed aan flora en fauna en is de thuisbasis van meer dan 500 verschillende soorten planten. Gibraltar is ook bekend om de Barbarijse makaak apen, waarvan het de enige plaats in Europa met wilde apen.
Passagiers- en vrachtschepen vertrekken en komen aan in de haven van Gibraltar. Ook een veerboot verbindt Gibraltar met Tanger, Marokko.


Tanger Med Gids

Tangier-Med is een vrachthaven op ongeveer 40 kilometer ten oosten van de Marokkaanse stad Tangier. Het is een van de grootste havens van het Middellandse Zeegebied en Afrika. De haven werd geopend in 2007. In 2009 is de tweede fase van de bouw van de haven van start gegaan om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag. Tangier-Med beschikt over een nieuwe passagiersterminal ter vervanging van de oude terminal in de stad Tangier zelf. In de terminal vindt u een wisselkantoor, geldautomaten en een kleine kiosk. Op de bovenverdieping bevindt zich een café.

Tangier kent een rijke geschiedenis. Een groot aantal beschavingen en culturen hebben sinds de vijfde eeuw voor Christus hun sporen achtergelaten in de stad. In de jaren twintig van de vorige eeuw was Tangier een speciale internationale zone en een populaire bestemming onder Europese en Amerikaanse diplomaten, schrijvers en zakenlieden.