Valencia naar Mostaganem Veerboot

De Valencia Mostaganem veerdienst verbindt Spanje met Algerije. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Balearia. De veerdienst gaat maximaal 3 keer per week met een vaartijd van ongeveer 16 uur.

Valencia Mostaganem vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Valencia - Mostaganem Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Valencia Mostaganem tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Valencia Mostaganem boekingen zijn voor een personenauto en 1 passagier.

Valencia Gids

De Spaanse stad Valencia ligt aan de Middellandse Zee kust in de regio Valencia. Valencia is de derde grootste stad van Spanje, na Madrid en Barcelona, en ligt aan de oevers van de rivier de Turia, aan de oostkust van het Iberisch schiereiland, aan de Golf van Valencia. Eén van de grootste meren van Spanje, de Albufera, ligt ongeveer 11 km ten zuiden van de stad en maakt deel uit van het Parc Natural de l'Albufera (het natuurreservaat Albufera).

De stad heeft een internationale reputatie en staat bekend om de Las Fallas-festival gehouden in maart van elk jaar, voor zijn traditionele Valenciaanse keramiek en voor de architectuur van de Stad van Kunsten en Wetenschappen ontworpen door Santiago Calatrava en Felix Candela. Ook populair bij toeristen zijn de oude kronkelende straatjes, met veel Romeinse en Arabische gebouwen, en het kathedraal die werd gebouwd tussen de 13e en 15e eeuw. Aangrenzend aan de kathedraal is de gotische basiliek van de Heilige Maagd en de Silk Exchange, die werd gebouwd in een vroeg Valencia gotische stijl en is een UNESCO World Heritage Site.

De haven van Valencia heeft geregeld personenvervoer van en naar de Balearen en Italië, samen met een groeiend aantal cruiseschepen.